0
A day at the office

A day at the office

F
News

7
01.11.2017
Geschreven door Eline Starink

Ik startte AMATØR zo’n zes jaar terug helemaal in m’n eentje. Vandaag werk ik samen met een zeskoppig team vanuit ons kantoor aan de Amsterdamse grachten.

Zoals ik eerder al vertelde, ging de opstart van AMATØR niet over één nacht ijs. Omdat ik alles zelf deed, moest ik ervoor zorgen dat ik van veel verschillende markten thuis was en genoeg kennis had opgedaan. Intussen sta ik er al lang niet meer alleen voor en heb ik een hardwerkende, trouwe achterban die samen met mij aan het succes van AMATØR timmert. 

A day at the office
7
Foto © Amélie De Rycke
A day at the office
7
Foto © Amélie De Rycke

Op dit moment werken er 6 meiden fulltime bij mij op kantoor en 4 in onze winkel. Daarnaast hebben we ook altijd wel wat stagiaires die helpen om het werk te verlichten. We hebben uiteraard een sales- en marketingverantwoordelijke, iemand die zich bezig houdt met de e-commerce en iemand die instaat voor de productie. Aan de collecties werk ik samen met een designer. Ik kies de stoffen altijd zelf en heb ook steeds een ontwerp in m’n hoofd maar teken het niet altijd zelf uit. De technische kant neemt de designer dan voor haar rekening. Daarnaast is er ook nog iemand die gespecialiseerd is in artwork en prints, want die maken we allemaal zelf.

Het zijn ambitieuze meiden, mini-ondernemers, zeg maar. We zijn een hecht team. Lunchen doen we vaak samen en zo nu en dan doen we wel eens een borreltje na ‘t werk.

A day at the office
7
Foto © Amélie De Rycke
A day at the office
7
Foto © Amélie De Rycke
A day at the office
7
Foto © Amélie De Rycke
A day at the office
7
Foto © Amélie De Rycke

Mijn dagen zien er altijd anders uit, soms werk ik dagen keihard samen met onze designer aan een nieuwe collectie, wanneer de collectie is afgerond ben ik dag in dag uit met de opvolging van de productie bezig en ergens daartussen plan ik ook meetings in over onze strategie, budgetten, lopende zaken … Uiteraard houd ik ook de interne processen in het oog om te zien waar sommige zaken verbeterd kunnen worden. Op vrijdag en in het weekend ga ik langs in de winkel om te kijken hoe alles loopt. Een hele boterham, maar ik ben een echte amatør en doe dat alles dan ook met veel plezier!

Het mag misschien vreemd klinken, maar ik werk nog steeds het best wanneer ik niet op kantoor ben. Wanneer ik achter mijn bureau zit, volg ik op de een of andere manier toch alle gesprekken die er gevoerd worden mee. Ik ben dan ook het meest productief ‘s avonds wanneer de kinderen in bed zitten. Dan klap ik mijn laptop opnieuw open en beantwoord ik mails. Dat werken geeft me rust én energie.

Wedstrijden
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten