0
1

7 melige kerstfilms die je op Netflix kan bekijken

F
News

De kerstperiode ligt alweer op de loer! De kerstversiering, kerstmarkten en kerstmuziek brengen ons alvast in de mood. Wat zeker niet kan ontbreken is een melige kerstfilm. Om jou de keuzestress te besparen, hebben we een top 6 opgesteld van de must watch kerstfilms op Netflix.

6 melige kerstfilms die je nu al op Netflix kan bekijken

The Holiday

Heb jij nog nooit The Holiday gezien? Zet deze must watch dan bovenaan in jouw to do-lijst. Het verhaal van de welgestelde Amanda en de goedhartige Iris die van huis wisselen nadat beiden hun hart werd gebroken is een klassieker. Iris belandt in een luxueuze villa in Amerika, terwijl Amanda haar moet aanpassen aan een iets kleiner maar gezellig cottage house in Engeland. De twee personages lijken heel gelukkig met hun nieuwe leventje én hun nieuwe liefde. Willen ze hun oude leven wel nog terug? Bekijk deze film asap en ontdek het! 

The Princess Switch

In The Princess Switch kruipt Vanessa Hudgens in de huid van een single jonge vrouw, Stacy. Op een dag loopt ze haar dubbelganger tegen het lijf die toevallig een prinses blijkt te zijn. Zij is haar prinsessenleventje zo beu als koude pap en stelt voor om plaatsen te wisselen met Stacy. Beiden lijken volop te genieten van hun nieuwe levensstijl. Zullen ook zij hun oude leventje ooit nog terug oppikken? Het plot van deze nieuwe kerstfilm komt ons misschien bekend voor, maar wie houdt er nu niet van een goed clichéverhaal tijdens de kerstvakantie?

The Holiday Calendar

Voeg wat magie toe aan jouw feestdagen dankzij de The Holiday Calendar. De film met Kat Graham in de hoofdrol, die je hoogstwaarschijnlijk kent van The Vampire Diaries, vertelt het verhaal van een jonge vrouw, Abby, die een mysterieuze adventskalender van haar grootvader cadeau krijgt. De kalender blijkt vol met verassingen te zitten en geeft haar saaie leventje terug een boost. The Holiday Calendar is een ideale feelgoodfilm om je bij te nestelen in de zetel met een dekentje en een warme chocomelk.

A Christmas Prince

A Christmas Prince gaat over een jonge journaliste, Amber, die de opdracht krijgt om op onderzoek uit te gaan naar het leven van een prins en toekomstige koning. Zoals je kan voorspellen, valt de journaliste voor de charmes van de mysterieuze prins. Het atypische duo wordt verliefd en zoekt een manier om hun verschillende levensstijlen te combineren. Dit sprookjesverhaal klinkt ons bekend in de oren, maar romantische komedies zoals deze never get old.

The Christmas Chronicles

In The Christmas Chronicles beleef je de avonturen van de Kerstman en de twee kinderen, Teddy en Kate, die toevallig in zijn slee belanden. Wanneer de slee crasht, besluiten Teddy en Kate de Kerstman een handje toe te steken zodat alle cadeautjes op tijd worden afgeleverd. Slaagt dit trio erin om Kerstmis te redden? De magische film heeft ook een komisch kantje wanneer de Kerstman geen stereotype blijkt te zijn. The Christmas Chronicles is de perfecte film om met het hele gezin te bekijken na de kerstmaaltijd.

A Christmas Wedding Planner

Wanneer de weddingplanner Kelsey een huwelijk in goede banen probeert te leiden wordt ze gedwarsboomd door de privédetective Connor. Hij werd ingehuurd om het huwelijk te saboteren. Hoewel Kelsey aanvankelijk niet achter Connor’s plan staat, werkt ze uiteindelijk met hem samen als ze ontdekt dat de bruidegom geen goede partij is. Tijdens hun missie om de toekomstige bruid te redden van haar ondergang worden ze op elkaar verliefd. De meligheid druipt ervan af in A Christmas Wedding Planner en we love it!

Angela's Christmas

Een animatiefilm mag zeker niet ontbreken in deze lijst. Hoe oud je ook bent, je bent nooit te oud voor een tekenfilm, en al zeker niet tijdens de kerstperiode. Angela’s Christmas, het verhaal over een onschuldig en schattig meisje met een gouden hart die iedereen probeert samen te brengen op kerst laat ook jou niet onberoerd.

Bingewatchen die handel!

Meer over films en boeken lees je hier:

24.12.2018
Geschreven door Tara Van Den Neste
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten