0
5 x waarom Down The Rabbit Hole het nieuwe hipsterfestival is
1

5x waarom Down The Rabbit Hole het nieuwe hipsterfestival is

F
News

Waan jezelf in wonderland op het Nederlandse festival Down The Rabbit Hole. Een klein konijntje vertelde ons dat dit het nieuwe hipsterfestival bij uitstek wordt...

Ga op zoek naar nieuwe verborgen programmaplekken, geheime feestjes en onverwachte ontmoetingen op het muziekfestival Down The Rabbit Hole. De naam van het Nederlandse festival verwijst niet voor niets naar het sprookje Alice in Wonderland. Op de redactie zijn we er alvast van overtuigd dat dit het hipsterfestival van deze zomer wordt!

1. Body en mind in balans brengen

De hele dag lang feesten en dansen om ’s nachts op een matje op de grond van je tent slapen, dat is een hele last voor je spieren. Down The Rabbit Hole verzamelt iedereen met sore muscles om zijn of haar spieren te stretchen met yogalessen van het Samana Yoga Center. Tramontana is een ontspannende hangout om je body en mind opnieuw in balans te brengen.

2. Van klassieke muziek genieten

Classic Down The Rabbit Hole means klassieke muziek! Op het Vurige Veld en in de muziekkiosk op het Idyllische Veldje hoor je dagelijks de mooiste klassieke muziek live, zowel up-and-coming ensembles als echte solomaestro’s als Kobra Ensemble, Diamanda La Berge Dramm, Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet en Cello8ctet. Good to know: op zaterdagochtend rond kwart voor zes kan je op het strand de zonsopgang bijwonen met de mooie klassieke muziek van Haydn. Zalig!

3. Je telefoon milieubewust opladen

In de tijd van Instagram, Facebook en Snapchat is onze smartphone een essential die we ook tijdens de festivals niet kunnen missen. Op een festival deel je natuurlijk graag je leukste foto’s met de wereld. Guilty! Dankzij een hele hoop stormparaplu’s en zonnepanelen op het dak van Tramontana is dit kunstwerk voorzien van groene stroom. Milieubewust je telefoon opladen? Check!

4. Openhartige verhalen delen

Elke middag is de Speakers Corner de place-to-be op het festival. Op een zeepkistpodium komen gastsprekers bijzondere verhalen vertellen. Het podium is ook open voor openhartige festivalbezoekers die de andere feestvierders iets willen toevertrouwen.

5. Vlotten bouwen

Vlotten bouwen is al vanaf day one een traditie op Down The Rabbit Hole. Het kabbelende water, een stralende zon en een pintje in de hand... We zien het al helemaal voor ons!

Down the Rabbit Hole vindt dit jaar plaats van vrijdag 23 juni tot en met zondag 25 juni 2017 in park de Groene Heuvels in Beuningen. De killer line-up bestaat o.a. uit Oscar and the Wolf, Bazart, Bear’s Den, Milky Chance, Warpaint en Moderat.

Haal de Alice in je naar boven in dit avontuurlijke wonderland. Have fun!

13.06.2017
Geschreven door Melissa Ceusters
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

21.03.2018 - 30.05.2018

Female street art expositie

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten