0
5 keer zin in pukkelpop
2

5 x zin in Pukkelpop

F
News

Binnenkort staat ons favoriet Limburgs festival opnieuw voor de deur: Pukkelpop!

Van woensdag 19 tot zaterdag 22 augustus 2015 kan je in Kiewit-Hasselt opnieuw de Pukkelpopwei onveilig gaan maken met tienduizend enthousiaste festivalgangers en een line up om U tegen te zeggen. Wij kijken er alvast enorm naar uit, and here's why:

1. Het Limburg-gevoel

Oké, Limburgers babbelen wat trager (maar zéér verstaanbaar!) en ongeveer alles verloopt "op't gemak", maar dat is part of the experience als je je in deze provincie bevindt. De sfeer is er altijd chill en gemoedelijk, net zoals de Limburger zelf. Natuurlijk bestaat het festivalpubliek niet enkel uit Limburgers, hier komt je heel België en soms heel de wereld tegen! Je weet wat ze zeggen: Limburger én wereldburger. Ben je de festivaldrukte beu en wil je er even tussenuit, ga dan winkelen in Hasselt of zoek verfrissing in het zwembad van Kapermolen.

2. 4 dagen dansen

Er staat maar 1 ding centraal op een festival: de muziek, of course. De Belgische topbrigade met onder andere Radio Soulwax, Tourist LeMC en Soldier's Heart trekken het feest woensdagavond op gang. De 3 opeenvolgende dagen worden we verwend met een overweldigend aanbod aan artiesten en dj's. Hieronder dé Belmodo selectie met 5 absolute must-sees per dag:

DONDERDAG

Hudson Mohawke Live
Hannah Wants
LTGL
Lido
Lianna La Havas

VRIJDAG

Jamie XX
John Talabot
DJ Mustard
Låpsley
Little Dragon

ZATERDAG

Four Tet
James Blake
Tame Impala
Son Lux
Tyler the Creator

3. Foodtruck galore

De foodtruck hype spaart niemand in 2015, ook de festivals moeten eraan geloven. Pukkelpop organiseert dit jaar een heuse Foodwood: maar liefst 14 foodtrucks zullen het festivalterrein bezetten en gevarieerde keukens aanbieden aan de festivalganger. Niet meer elke dag een friet mayo met een boulet special als avondmaal, dit jaar kan je kiezen voor thais, chinees, vietnamees, gourmet burgers en zoveel meer!

4. Festivalstyle

Op een terrasje zitten en mensen kijken is de lievelingsactiviteit van velen. Op festivals speelt dit tafereel zich evenzeer af, maar dan op de grond van de weide met een pint in de hand. Festivalstyle spotten is een leuke passe-temps tussen optredens door of tijdens het eten; er valt altijd wel wat te zien. Zo doe je in een keer ook inspiratie op voor jouw outfit voor Pukkelpop 2016!

5. Kringloopwinkel op de camping = verkleedfeestjes all night long

Een hidden gem van de Pukkelpopcamping: de kringloopwinkel. Mits wat creativiteit kan je hier een héle leuke tijd beleven: een verkleedfeestje organiseren met al je vrienden en hier jouw outfit scoren, bijvoorbeeld! Plezier gegarandeerd - een optreden van Ty Dolla Sign en second hand jerseys gaan zonder twijfel hand in hand. 

5 keer zin in pukkelpop
2
Foto © Pukkelpop
12.08.2015
Geschreven door Margot Declerck
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

21.03.2018 - 30.05.2018

Female street art expositie

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten