0
5 x manieren om je reisherinneringen levend te houden
2

5 x manieren om je reisherinneringen levend te houden

F
News

05.07.2018
Geschreven door Amélie De Rycke

Met deze tips in het achterhoofd maak jij de meest memorabele reisherinneringen!

Foto's

Uiteràard neem je foto’s op reis, met je camera of met je gsm. Tegenwoordig bestaan er ook heel wat instantcamera’s waarbij je foto onmiddellijk uit het toestel komt. Jammer genoeg kan je met zo’n toestel niet (altijd) de foto’s op je camera of gsm meteen afdrukken. Dat kan wél met een mini-printer zoals de HP Sprocket Plus. Cool!

Reisdagboek

Van bullet journals tot echte travel diaries, vandaag vind je in elke boekhandel wel een reisdagboek waarmee je creatief aan de slag kan. Neem het boek zeker mee op reis zodat je’t ter plekke kan invullen en geen enkel detail vergeet!

Souvenirs

Niets zo leuk als souvenirs verzamelen. Van schelpjes op’t strand tot kunstwerkjes die je op een lokaal marktje scoort, zo’n reissouvenir maakt je interieur heel persoonlijk. Bewaar ze in een vitrinekast of in een glazen box op de salontafel.

Vlog

Toegegeven, niet iedereen heeft evenveel voeling met de camera, maar geloof ons, voor een leuke reisvideo heb je die befaamde vlogging skills helemaal niet nodig. Remember de home videos die je ouders vroeger maakten? 

Wat we wél zouden aanraden is een goede vlogcamera zodat je alle mooie momenten in goede kwaliteit op beeld vast kan leggen én jezelf kan zien wanneer je praat. Wij zijn momenteel fan van de Canon Eos M100. Wist je dat je voor dat toestel zelfs cases hebt?

5 x manieren om je reisherinneringen levend te houden
2
Foto © Belmodo
  1. Design Letters – € 36,95
  2. Madam Stoltz via JUTTU – € 55
  3. Bucket List Voor Op Reis – € 12,50
  4. Canon Eos M100 – € 390
  5. HP Sprocket Plus – € 159,00
  6. Hema – € 2
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten