0

5 redenen waarom wij uitkijken naar Fashion Week

F
News

1

Het nieuwe fashionseizoen is aangebroken en dat betekent Fashion Weeks. ‘The big four’ trakteren ons opnieuw op massa’s fashionshows, streetstyles en trends. Wij lichten je graag even toe waarom wij staan te popelen om al dit nieuws te ontdekken.

Brows on fleek

Dat je wenkbrauwen tegenwoordig deel uitmaken van je outfit is absoluut geen geheim. Van extreem donkere tot extreem lichte, dikke of dunne, permanente of niet je wenkbrauwen moeten on point zijn. Zeker op Fashion Week kan je jezelf geen browblunder veroorloven. Toch kwam de fashionwereld weer met wat nieuws opzetten afgelopen seizoen namelijk de braided, feather, wave, barbed wire en dragon brows. Sommigen noemen het kunst, anderen bekijken het dan weer wat kritischer.

Bij Belmodo kunnen we deze gewaagde trend wel al eens appreciëren op de juiste moment, maar praktisch is anders toch? Wij komen precies nu al tijd tekort om ‘s ochtends tijdig kleren aan te krijgen en tanden te poetsen. We wonder welke trend we zullen spotten op de komende Fashion Weeks. 

No more size 0

Wij waren al helemaal weg van Gucci, maar na het nieuws dat ze restricties gaan opleggen voor hun modellen ligt Gucci in onze hoogste schuif. Gedaan met maatje 0 en meisjes van 15 jaar die de runway betreden voor deze grote merken. Vanaf nu kiezen grote merken zoals Gucci, Louis Vuitton en Christian Dior enkel voor modellen in goede gezondheid. Amen to that!

Wij kunnen niet wachten om te zien welke prachtige dames ze dit jaar uitkozen en nog beter: met welke collectie ze dit jaar zullen uitpakken op Fashion Week.

Fun fur

Fur en dan vooral faux fur, want het moet voor de diertjes ook nog plezant blijven, kan tijdens de herfst en winter niet ontbreken in je kast. Dit jaar blijft het niet bij oversized versies in felle kleuren, maar gaat de fashionwereld voor de opvallende en humoristische versies. Ga dus all out met je winterjas dit seizoen! 

Everything you should know before you buy

We all love clothes en liefst zoveel mogelijk ervan in onze kast, maar welke weg legt je kledingstuk af voor je het te zien krijgt op Fashion week? De app Good on you vertelt je alles wat je moet weten voor je de zoveelste mantel aan je garderobe toevoegt. Ontdek hoe ethisch en milieuvriendelijk jouw favoriete merk is van op je front row seat en maak een verschil als je shopt! Als je graag wil bijdragen aan fashion en animal welfare, leer dan alles van Good on you

On the lookout

And last but not least, streetstyle! We houden van de fashionshows en prachtige creaties, maar er is niets beter dan massa’s inspiratie opdoen naast de runway. Dit is voor fashionista’s de manier om zichzelf op de kaart te zetten en wij zijn er maar al te graag als de pinken bij om te zien hoe ze dat doen. Niet alleen wij, maar ook massa’s fotografen zakken af naar de straten where it all happens en leggen gretig alle looks op hun lens vast.

Happy Fashion Week season!

08.09.2017
Geschreven door Anabel Coremans
Wedstrijden
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten