0

5 redenen waarom jij naar Film Fest Gent moet komen

F
News

2

Van dinsdag 10 oktober t.e.m. 20 oktober 2017 vindt alweer de 44e editie van Film Fest Gent plaats. Wij sommen voor jou 5 redenen op waarom jij zeker van de partij moet zijn!

1. Het is het ideale excuus om 10 dagen lang popcorn te mogen eten

2. Je hoeft geen ruzie meer te maken met je lief omdat je niet weet welke film jullie kunnen kijken

Als je lief nog altijd niet akkoord gaat met de door jou uitgekozen Rom Com, dan vinden jullie misschien wel een gepaste film tussen onze 5 favorieten.

3. Spot enkele Bekende Vlamingen op de rode loper

Toch blijven we stiekem hopen dat Channing Tatum daar ook ergens rondhangt. You’ll never know.

4. Geniet niet enkel van films, maar ook van prachtige filmmuziek

Iets dat niet mag ontbreken aan een film is uiteraard de muziek. Het juiste nummer op het juiste moment zorgt net voor dat tikkeltje extra emotie. Op Film Fest Gent kan je naast films ook filmmuziekconcerten meepikken, wat meer te weten komen over filmmuziek tijdens seminaries of kijken wie er gewonnen heeft bij de World Soundtrack Awards waar ze onder meer componisten bekronen voor Beste Componist, Beste Soundtrack of Beste Score. 

Filmmuziek op Film Fest Gent
2
Foto © Film Fest Gent

5. Maak anderen jaloers op je dansmoves op Film Fest Gent's Grand Night Out

Neem zeker ook deel aan onze wedstrijd, want wij mogen een duoticket weggeven voor Film Fest Gent’s Grand Night Out op 20 oktober 2017 waar je mee kan feesten op de closing party in de VIP Village van Kinepolis Gent met een gratis drankje t.w.v. € 10. Daarvoor mag je trouwens naar de filmpremière van ‘Hannah en Charlie gaan uit’ gaan kijken. Bekijk de trailer hier.

Leuk weetje: naast BV’s in hun glamoureuze outfits moeten de hosts en hostessen van Film Fest Gent zeker niet onderdoen. Zij zullen namelijk allemaal gekleed zijn in het Belgische modemerk Julia June. Perfect voor de Dag van de  Belgische mode op vrijdag 20 oktober 2017 om hier kennis mee te maken.

12.10.2017
Geschreven door Nienke Iliaens
Wedstrijden
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten