0
3

5 redenen om 'het leukste van Eva Mouton' te lezen

F
News

Eva Mouton heeft al haar leukste cartoons en nog zoveel meer verzameld in een boek met de gepaste titel ‘Het leukste van Eva’. Wij vertellen jou vijf redenen waarom dit boek ab-so-luut in je boekenkast moet staan.

Eva Mouton is al lang geen onbekende meer voor ons. De Belgische illustratrice zorgt al enkele jaren via haar Instagrampagina, haar getekende columns in De Standaard en haar vele andere grafische projecten voor onze dagelijkse dosis humor met de nodige portie zelfrelativering.

Na al dat harde werk kreeg Eva de kans om het leukste van zichzelf in boekvorm uit te brengen als  ‘Het leukste van Eva’. Wij zijn fan en vertellen jou waarom dit boek een must read is.

1. Steun een Belgische illustratrice

Dat Eva Mouton een echte powerlady is, las je hier al. Ze startte tien jaar geleden als freelance illustratrice en heeft ondertussen samen met haar vriend Bert een eigen zaak waarin ze samenwerken.

Wij steunen maar al te graag getalenteerde vrouwelijke ondernemers en als die dan ook nog eens Belgisch zijn, is dat mooi meegenomen.

2. Ontwapenende en herkenbare humor

Hoe de inhoud van de cartoons van Eva het best omschreven kan worden? Het is humor met een lach en een traan. De tekeningen zijn altijd herkenbaar en soms zelfs ontwapenend, maar vooral: Eva zegt altijd haar gedacht op een eerlijke manier. We like it.

3. Meer dan een verzameling cartoons

Het boek is niet alleen om te lezen, je kan er zelf in tekenen. Eva heeft speciaal plaats voorzien voor jouw eigen kunstwerkjes. Je kan je boek personaliseren, je angsten erin opschrijven (of tekenen), een paspoort maken voor je huisdier, doktersbriefjes gebruiken van de enige echte Dr. Mouton via originele afwrijfplaatjes en nog zoveel meer. 

4. De ideale ontspanning

Het is een ontspannend boek, dat door de kleine extraatjes en de persoonlijke touch die je eraan kan geven een unieke leeservaring oplevert. Niets leuker dan na een vermoeiende werkdag in de zetel te ploffen met een boek dat je doet lachen en waarin je zelf ook nog eens je creativiteit kan loslaten.

5. Het derde beste verkochte boek van De Boekenbeurs

Niet alleen Eva Mouton vindt ‘het leukste van zichzelf’ leuk. Hoe we dat zo zeker weten? Het boek was het derde beste verkochte boek op de meest recente editie van De Boekenbeurs. Denk aan: rijen vol mensen die staan aan te schuiven om een glimp van Eva op te vangen, een handtekening van haar te scoren en haar boek te kopen. Het perfecte bewijs van het hoge must-have-gehalte van dit boek.

EvaMouton1
3
Foto © Borgerhoff & Lamberigts
EvaMouton2bl
3
Foto © Borgerhoff & Lamberigts

Wij hebben ons exemplaar al lang op de redactie liggen en kennen het ondertussen zowat vanbuiten. Je haasten naar de boekenwinkel voor het jouwe is de boodschap.

Meer Belgische vrouwelijke ondernemers vind je hier:

28.01.2019
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten