0
5 dingen om te doen tijdens de Antwerp Pride
1

5 dingen om te doen tijdens de Antwerp Pride

F
News

Van woensdag 8 augustus tot en met zondag 12 augustus 2018 vindt de 11de editie van de Antwerp Pride plaats. Dit zijn 5 dingen die je er kan doen.

Tijdens de Antwerp Pride staat niet enkel de parade op de planning, je gaat er ook 4 dagen lang naar de leukste feestjes. Deze hebben wij alvast aangekruist in onze agenda:

1. Midsummer Party

To kick off de Antwerp Pride kan je op vrijdag 9 augustus 2018 gaan feesten in Café Den Draak op de Draakplaats in de Zurenborg-wijk. Alles uiteraard in regenboogthema!

We've got a new flag in town, thanks to @bqtim! ?????????? #vandaaginhetrozehuis #LGBTflag #cafedendraak

Een bericht gedeeld door Het Roze Huis (@hetrozehuisantwerpen) op

2. Symposium

Antwerp Pride en Het Roze Huis zetten het jaarthema ‘Identiteit’ dik in de verf op vrijdag 10 augustus 2018. De belangrijkste figuren van de Antwerpse politiek maken hun opwachting in Permeke voor een pittig debat. Het debat draait rond de vraag ‘Wat betekent identiteit voor hen met het oog op een lokaal diversiteitsbeleid?’. Als kers op de taart zal er ook onthuld worden welke gemeente of stad de prijs ‘Meest LGBT+ vriendelijke gemeente van Antwerpen’ verdient.

3. The Parade

Het moment waar iedereen naar uitkijkt: de parade. De Route begint aan de Vlaamse Kaai en eindigt op de Sint-Pietersvliet. Indrukwekkende praalwagens en verkleedde mensen versieren ‘t stad van 14:00 tot 18:00. Je kan met je hele gezin, vrienden of collega’s genieten van het spektakel én het mooie weer.

4. Love United Festival

Op het Steenplein aan de Schelde kan je dansen op de beste beats en genieten van drankjes en soul food. Er zijn 2 podia met DJ’s en artiesten die kleurrijke muziek draaien. Nog niet genoeg gefeest? Dan kan je ’s avonds naar de afterparty in De Shop.

5. Closing Festival - Rainbow Village

Om de Antwerp Pride af te sluiten kan je op zondag 12 augustus 2018 naar de Rainbow Village. Er zullen optredens zijn van bekende Vlaamse en Internationale artiesten zoals Conchita Wurst, 2Unlimited, Natalia, Sarah Dez Mona, Alexander Ryback, The Vengaboys, Nicole & Hugo, Wendy van Wanten, Isabelle A en nog veel meer.

Je kan het volledige programme bekijken op www.antwerppride.eu. See you there?

07.08.2018
Geschreven door Nina Slap
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten