0
#MODEinOOSTENDE 2016
1

10 x waarom je naar #MODEinOOSTENDE moet

F
News

Het is bijna zover! #MODEinOOSTENDE is er weer op zaterdag 17 en zondag 18 september in onze favoriete badstad – je raadt het nooit – Oostende.

Er zijn heel wat redenen om eens langs te komen tijdens het leukste shoppingweekend van het jaar. Wij lijsten de 10 belangrijkste op voor jou. 

#1 veel shoppen

Like duh, zou je denken, maar op zich is #MODEinOOSTENDE een goede reden om eens een volledig weekend te shoppen en wat langer te blijven in de winkels te vertoeven.

#2 nieuwe winkels ontdekken

Ontdek via de Belmodo Hotspots App winkels waarvan je nog niet wist dat ze jouw favorieten zouden worden. Ga op ontdekkingstocht tijdens die twee dagen en laat je verrassen door al het leuke dat Oostende te bieden heeft.

#3 laat je inspireren

Wij vonden drie inspirerende jongedames die maar al te graag een aantal geheimen uit hun wereld delen. Elfi vertelt je meer over je nagels, Nanja over make-up en Elien over mode.

#4 modehows

Een aantal verschillende winkels organiseren speciaal voor #MODEinOOSTENDE een heuse modeshow met toeters en bellen. Als je niet op de Fashion Weeks kunt zijn, komen ze gewoon naar jou. Onze eigen Belmodo Fashion Weekend dus. Je kan terecht bij Dameskledij-El, Lily, Maison Saints&Bullies, Edouard Couture, Ferm, Vitrine Lulu Store en Blush Oostende.

#5 hapjes

Ben jij de persoon die al van bij het ontbijt uitkijkt naar de lunch en het diner? Dan zal jij #MODEinOOSTENDE zeker kunnen appreciëren. Een aantal van de deelnemende winkels bieden je met plezier een hapje aan. De tapas bij Dameskledij-El en de sushibar bij Lolotte springen er voor ons alleszins uit !

#6 drankjes

Die heerlijke hapjes moeten natuurlijk weggespoeld worden en ook hieraan werd gedacht. Bij Design Oostende ga je bijvoorbeeld langs voor een Gin Tasting!

#7 muziek

Heel wat winkels zorgen ook voor live muziek. Het is zeker toegelaten een dansje te placeren tijdens het shoppen!

#8 cadeautjes

Bij #GinoBoutique kan je een goodiebag ophalen, Deweertsport organiseert giveaways en een tombola, en nog anderen bieden je magazines en andere cadeautjes aan. Neem dus zeker een grote handtas mee, je Belmodo Totebag bijvoorbeeld!

#9 korting

#MODEinOOSTENDE betekent ook heel wat korting op je aankopen. Je koopt je schoenen met korting bij Paris Londres, maar gaat ook buiten met een mooie vermindering bij Giovane, Ensor14Karnel, Scarlett, L’Alchimiste en Brutus Menswear.

#10 en…

Het wordt echt een tof weekend in gezelschap van de Belmodo redactie, Belmodo Bloggers en de fantastische Katja Retsin.

Come say hi!

15.09.2016
Geschreven door Laura De Smet
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

21.03.2018 - 30.05.2018

Female street art expositie

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten