0
5

Zeg nooit nooit ... de wijze raad van Tiany

F
Looks

09.11.2018
Geschreven door Tiany Kiriloff

Les van vandaag is ‘never say never’, want zo nu en dan komaf maken met idee-fixen is ronduit gezond! Zeker op het gebied van mode, waar je alle kanten mee uit kan en een experiment snel vergeven en vergeten is! 

Ook mijn mode-experimenten moesten soms vergeven worden (nobody knows dat ik ooit op niets anders liep dan Buffalo’s). Bovendien is er niets zo beperkend als jezelf in een vakje steken en je vastpinnen aan een opgelegd idee dat je dit of dat niet zou mogen dragen omdat het niet bij jouw type zou horen. Zo lang je geen non of pastoor bent, I’d say: go for it!

Tiany-21
5
Foto © Jana Germanus
Tiany-22
5
Foto © Jana Germanus

Buiten de lijntjes durven kleuren en het experiment aangaan, is ondertussen mijn levensmotto geworden, mede dankzij onverwachte fashion wendingen in mijn leven.

Zo is er het verhaal van mijn trouwjurk bijvoorbeeld: ik zou nooit/jamais in kant trouwen tot ik die ene kanten jurk dan toch maar aanschoot en er instant verliefd op werd. Het was dan ook meteen het begin van mijn affectie voor kant en the rest is history, want zoveel jaren later bezit ik de nodige jurkjes en rokken in lace.

Tiany_3
5
Foto © Jana Germanus
Tiany_1
5
Foto © Jana Germanus

Nu dat deze stof opnieuw aan een stevige opmars bezig is voor de winter van 2018, heb ik mij weer laten verleiden tot de aankoop van een nieuwe kanten jurkje … én de broek uit dezelfde reeks #oops! Ditmaal in gifgroen om helemaal te blinken als die herfst nog ooit besluit te komen.

WEARING

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten