0
5

Waarom wij geobsedeerd zijn door de Reebok x Victoria Beckham collab

F
Looks / News / Trends / Wishlist

25.01.2019
Geschreven door Laura Lurquin

Een collab waar dit voorjaar ongetwijfeld veel over gepraat zal worden, is die van Reebok x Victoria Beckham. Voor SS19 lanceert Victoria Beckham een capsulecollectie met het sportmerk, waardoor wij plots héél veel zin krijgen om te sporten.

Een 100% vrouwelijke collab

Het iconische sportlabel Reebok en het mode-icoon Victoria Beckham verenigen in SS19 hun stijlen in een speciale capsulecollectie en het resultaat mag er zeker zijn. Denk aan een onweerstaanbare collectie vol high-performance sportkleding in de typische minimalistische stijl die we gewoon zijn van mevrouw Beckham. 

Alle stukken uit de collab zijn inwisselbaar en zowel draagbaar op straat als in de fitness. Wij willen maar al te graag àlles van deze collectie in onze kleerkast. 

download_3
5
Foto © Reebok
download_4
5
Foto © Reebok

«Het is heel exciting om met een iconisch merk zoals Reebok samen te kunnen ontwerpen. Zeker omdat het merk hetzelfde verlangen deelt om vrouwen aan te moedigen de beste versie van zichzelf te zijn », aldus Queen Victoria herself.

Accepteer wie je bent

Beide merken moedigen vrouwen aan hun imperfecties en complexen te accepteren, hun verschillen te omarmen en alle obstakels te overwinnen die hen beletten 100% zichzelf te zijn. Via deze collab verenigen het mode-icoon en het streetwearicoon hun passie en creativiteit om vrouwen over de hele wereld meer zelfvertrouwen te geven.

download_1
5
Foto © Reebok
download_2
5
Foto © Reebok

De Reebok x Victoria Beckham Spring 19 is hier beschikbaar. Waar wacht je nog op?

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten