0
Zo kleed jij je volgens je sterrenbeeld
1

Trend: zo kleed jij je volgens je sterrenbeeld

F
Looks

Twijfel jij ook elke ochtend over wat je moet aantrekken?

Voortaan hoef jij nooit meer uren in je kast te staren, twijfelend over jouw outfit. Wat je moet dragen staat gewoon in de sterren geschreven! Wij zetten per sterrenbeeld de perfecte outfit klaar.

Waterman (21 januari - 20 februari)

Je bent creatief, origineel en trekt je niet aan wat anderen van je denken. Je hebt een echte passion for fashion en weet alles af van de nieuwste trends van het seizoen, maar dat wil niet zeggen dat je deze klakkeloos na-aapt. Je kiest steevast voor jouw eigen favoriete stuks en rockt deze zoals niemand anders dat kan.

Vissen (21 februari - 20 maart)

Je bent een dromer met je hoofd in de wolken en kiest daarom vaak voor een romantisch ensemble. Je stijl is very hippie, jammer dat je niet in de jaren 60 geboren bent want deze look is jou op je lijf geschreven.

Ram (21 maart - 20 april)

Je weet wat je wil en bent daarbij bijzonder zelfstandig, wat zich vertaalt in een ‘ik kan alles aan’-attitude wanneer het op je kledij aankomt. Je bent de eerste die de nieuwste trends van de catwalk zal uitproberen en bent daarbij niet bang om op je bek te gaan en buiten de lijntjes te kleuren. Mode is wat je er zelf van maakt, toch?

Stier (21 april - 20 mei)

Ook de stier is een bijzonder zelfstandig persoon maar iets meer terughoudend dan de ram. Je zal niet snel een sprong in het duister wagen en bent vaak ook iets later met het volgen van de laatste trends, maar eens je de smaak te pakken hebt doe jij het beter dan iedereen. Bovendien ben jij een persoon waar iedereen op kan vertrouwen en heb je een warm hart.

Tweelingen (21 mei - 20 juni)

De tweeling laat zich door niemand vertellen wat hij moet doen en is daarom een geboren leider. Je mixt en matcht alle trends, prints en kleuren door elkaar en laat je daarbij niet afschrikken door de commentaar van de buitenwereld.

Kreeft (21 juni - 22 juli)

Je weet wat je leuk vindt en je houdt je eigen stijl vol. Dat wil niet zeggen dat je outfit er saai gaat uitzien. Iedereen weet dat klassiekers blijven scoren in de modewereld. Vaak zijn kreeften daarbij echte vintage lovers dus een high waisted jeans en een paar Converse-sneakers kunnen niet in jouw kast ontbreken.

Leeuw (23 juli - 22 augustus)

Jij bent die chick die haar huis verlaat en spontaan alle hoofden doet draaien. Je houdt wel van wat aandacht en combineert vaak een klassieker met een statement piece om mensen te doen staren.

Maagd (23 augustus - 22 september)

Je bent krachtig, maar weet soms niet wat je wil. Daarom heb je soms een duwtje in de rug nodig om jezelf ervan te overtuigen dat je goed bezig bent. Je kledingkeuzes zijn eenvoudig maar je bent wel steeds op zoek naar leuke details om je outfit die extra touch te geven.

Weegschaal (23 september - 22 oktober)

Je bent een chill persoon, maar niet wanneer het aankomt op je outfit. Je hebt een duidelijk doel voor ogen en hoewel het nog zo ver weg lijkt, is je look steeds perfect samengesteld en ben jij ten alle tijden dressed for the job.

Schorpioen (23 oktober - 22 november)

Een schorpioen is een Queen B: een vrouw met een attitude die weet waar ze voor staat en dit daarbij uitstraalt. Je hebt geen opvallende accessoires of outfit nodig om te tonen wie de baas is, dat doet je houding al voor jou. Je bent klaar om de wereld te veroveren in een little black dress en een paar torenhoge hakken.

Boogschutter (23 november - 21 december)

Je bent de meest avontuurlijke persoon die je kent en hebt een go with the flow-houding in welke situatie dan ook. Je look straalt die zorgeloze mindset uit: opvallend, gedurfd en altijd comfortabel.

Steenbok (22 december - 20 januari)

Je bent onafhankelijk en helpt mensen rondom je ook die attitude over te nemen. Je outfit is altijd very well put-together en mensen vragen zich vaak af hoe jij aan die onberispelijke stijl komt.

Match jij jouw look met je sterrenbeeld?

11.06.2018
Geschreven door Rubylie Van Loo
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten