0
Ontdekkingen van de week
5

Tiany's ontdekkingen van de week: this beauty is clumsy, major closet sale en yellow fever

F
Looks / News

26.04.2018
Geschreven door Tiany Kiriloff

Deze week werden er koninklijke baby’s geboren, lanceerde Queen B haar #Beychella-collectie en verloor ik weer mijn hart aan reeks goodies die ik bij deze graag aan mijn eindeloze wishlist toevoeg.

This beauty is clumsy

Mijn dearly beloved fashion partner in crime en co-founder van Belmodo, Angelique Foré, lanceerde deze week haar ‘Framily Affair’-collectie T-shirts. Niet zomaar een T-shirt maar een oversized 90’s model (zit écht helemaal perfect) in biokatoen en in Gent city voorzien van een girly slogan. Echt he-le-maal mijn ding en bovendien 100% Belgisch, wat wil een fashionista nog meer? Mijn favoriet “This beauty is clumsy”, heb ik bij deze alvast in mijn cyber mand gezwierd! Shop hier!

Ontdekkingen van de week
5
Foto © Angel For Ever

Yellow fever

Van geel word je vrolijk, ga je stralen én het zet ook anderen aan tot glimlachen. Meteen ook de reden waarom ik momenteel helemaal in de ban ben van geel. Ook wel omdat GEEL all over de catwalks was en omdat we na de overdosis zon van vorige week nu maar zelf het zonnetje in huis moeten halen. Bij deze een goede dosis Yellows om er stralend tegenaan te gaan!

Ontdekkingen van de week
5
Foto © Belmodo
  1. Mango – € 49,99 
  2. Topshop via Zalando – € 64,95
  3. Zara – € 49,95
  4. Mango – € 49,99 

Paper bag

Omdat je binnenkort toch naar 1001 feestjes moet en dus nood hebt aan een leuke clutch, stel ik je bij deze graag voor aan de ‘Kraftclutch van het Belgische label Clinch. Helemaal geïnspireerd door de eenvoudige papierenzak, maar vervaardigd in superzacht leer en te personaliseren met je initialen of een woord dat jou typeert, kwestie dat je je tasje terug kan vinden na een avondje stappen! 

Ontdekkingen van de week
5
Foto © Belmodo

Alert alert! Closetsale!

In case je deze zondag niet helemaal weet wat doen en je helemaal in de mood bent om te gaan shoppen, heb ik bij deze een geniaal idee! Je kan namelijk in Antwerpen terecht voor de Major Closetsale van Clouds of Fashion, waar je pre-loved goodies kan shoppen van je favoriete bloggers en social influencers. Yours truly zal er ook zijn met massa’s moois dat een 2de leven verdient.

Place to be: Parkloods Noord – Antwerpen

Deze zondag 29 april 2018 tussen 11:00 en 17:00

Kleine ‘NOTE TO SELF’: vergeet niet dat er volgende week ook de Belmodo Fashion Days zijn waar je Belgische designer goodies aan een zacht prijsje op de kop kan tikken! Met andere woorden: niet alle savings opsouperen! Meer info vind je hier.

Ontdekkingen van de week
5
Foto © Closet Sale Clouds of Fashion

Tot volgende week!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten