0
9

Tiany's ontdekkingen van de week: lobster bonanza en Assepoester-proof

F
Looks / Trends / Wishlist

05.04.2018
Geschreven door Tiany Kiriloff

Een nieuwe week die wederom gepaard gaat met een aantal fijne ontdekkingen. Opnieuw moois van mijn favoriete Spaanse label en muiltjes voor het ultieme Assepoester gevoel.

Maak haast …

Mango - Tiany's ontdekkingen van de week
9
Foto © Mango
Mango - Tiany's ontdekkingen van de week
9
Foto © Claartje Rose

Nee, ik bezit (helaas) geen aandelen van het Spaanse Mango en ik word ook niet betaald om ze zo vaak te promoten, maar truth is dat ze gewoon leuke dingen maken die mijn fashionhartje sneller doen slaan.

Over snel gesproken: dit kralen tasje belooft een dikke hit te worden, wat betekent dat er haast bij is om ze in je cybermandje te kieperen. Te combineren deze zomer met alle mogelijke jurkjes of om je blue jeans/white shirt combinatie net dat tikkeltje interessanter te maken.

Assepoester proof

Polly Plume - Tiany's ontdekkingen van de week
9
Foto © Polly Plume
Polly Plume - Tiany's ontdekkingen van de week
9
Foto © Polly Plume

Het kon niet anders dat ik ook deze week verliefd zou worden op een nieuw paar schoenen … Ja ik besef het, I’m a shoe freak! Het is dan ook moeilijk neen-zeggen tegen de prachtige blinkende pareltjes van het label Polly Plume dat voor de meest waanzinnige instekers en slippers ever zorgt.

Voor het ultieme Assepoester-gevoel en om de lente in alle vrolijkheid in te leiden, heb ik alvast mijn zinnen gezet op deze 2 paren girlie girl shoes. #hebbenplease

Lobster Bonanza

Fabienne Chapot - Tiany's ontdekkingen van de week
9
Foto © Fabienne Chapot

Een beetje ‘fun’ in fashion is voor mij een absolute must en te gekke prints horen daar ook bij! Ontdekking van deze week in de afdeling zot-leuke-prints is deze ‘Lobsbter Marilyn Dress’ van het Nederlandse label Fabienne Chapot.

Nu alvast online te koop via hun website maar binnenkort ook te verkrijgen in hun fysieke winkel die weldra haar deuren opent in Antwerpen. Ideaal voor wie nog op zoek ik naar iets origineel en betaalbaar voor de komende tuinfeesten!

De All-in-1-shop

Arket - Tiany's ontdekkingen van de week
9
Foto © Arket
Arket - Tiany's ontdekkingen van de week
9
Foto © Arket
Arket - Tiany's ontdekkingen van de week
9
Foto © Arket

Arket is geen nieuwkomer in modeland, het grote broertje van H&M staat inmiddels bekend om zijn tijdloze en kwalitatieve fashion. Ondanks het feit dat ze al een dik half jaar aanwezig zijn in ons klein Belgenlandje staan ze deze week in mijn ontdekkingen, omdat ik pas onlangs de tijd heb gehad om de shop aan de Brusselse Toison d’Or een bezoekje te brengen.

Mijn intentie was om vlug binnen en buiten te gaan voor een cadeau voor manlief, maar door het geweldige aanbod (ook voor kids & voor je interieur) spendeerde ik er een 3-tal uurtjes en ging naar huis met moois voor de meisjes, een blazer voor de hubby, een jurk voor mezelf en een paar leuke vaasjes. Tof om te weten is dat je hier ook heerlijk kan eten en heel wat lekkers & gezond van de Scandinavische keuken kan proeven. Ook de latte met amandelmelk bleek overheerlijk te zijn en probeer vooral niet te weerstaan aan de Cinnamon rolls #divine.

Tot volgende week! 

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten