0

Take me to outer space

F
Looks

7
17.02.2017
Geschreven door Lize Feryn

Why be down to earth if you can be in outer space? Als dat geen waarheid is. Soms is het toch eens fijn om het allemaal niet te serieus te nemen. We kleuren al genoeg binnen de lijntjes, we zijn al te veel normaal.

Tuned up second skin

Ik ben helemaal weg van deze outfit. De aansluitende body van Scotch & Soda voelt aan als een second skin. Ideaal als basis om op te tunen met de coolste accessoires. Op de strakke zwarte mouwen draag ik een skin coloured horloge van Pinko. En ook aan de handtas van Karl Lagerfeld kon ik niet weerstaan.

Take me to outer space
7
Foto © Dirk Alexander
Take me to outer space
7
Foto © Dirk Alexander

Choupette. The cat.

De kleurrijke stukjes plexi op de voorzijde van de tas vormen Karl’s kat Choupette. Wist je dat die kat haar eigen Wikipedia-pagina heeft? In drie talen? Hij kreeg de kat van het Franse topmodel Baptiste Giabiconi (girls and boys, wie hem nog niet kent, zie hieronder), en Karl werd op slag verliefd op het beest. Hij zei zelfs met Choupette te willen trouwen. “Enkel spijtig dat de wet een huwelijk tussen mens en dier niet toestaat,” aldus meneer Lagerfeld. Over buiten de lijntjes kleuren gesproken.

Frans topmodel Baptiste Giabiconi
7
Foto © Favier/Photo News

De kat, die ondertussen al meer dan 50 000 volgers op Twitter heeft, sierde al heel wat covers en gaf zelfs al interviews (vraag mij niet hoe precies, maar het gebeurde). Soms voelt the fashion world een beetje aan als outer space, vind je niet?

Take me to outer space
7
Foto © Dirk Alexander

Fashion ballet

De rok van CKS WMN laten je helemaal trippen. Roze, grijs, zwart, zilver. Afhankelijk van hoe het licht valt lijkt het van kleur te veranderen. Anyhow, het geheel heeft iets van een fashion ballerina slash spacy hipster. Love it!

Take me to outer space
7
Foto © Dirk Alexander
Take me to outer space
7
Foto © Dirk Alexander

WEARING

  • Bril: KOMONO
  • Rok: CKS WMN
  • Body: Scotch & Soda
  • Handtas: Karl Lagerfeld
  • Schoenen: What for 
  • Uurwerk: Pinko

Met dank aan Brouwerij De Koninck voor de mooie locatie!

Wedstrijden
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten