0
4

Style file: Adele

F
Looks

Adele is een stijlicoon met haar vintage look, altijd classy maar ook sexy.

Say hello to the Adele look. Met haar mooie huid, sensuele lippen en volle haardos is zij een ware beauty om naar op te kijken. 

Adele's vintage look
4
Foto © US Magazine

Adele is uitgegroeid tot een waar stijlicoon. De old fashioned look is geïnspireerd door de sixties stijl. Haar klassieke hairdo past perfect bij de dikke eyeliner die ze gebruikt om haar ogen te accentueren. Ze kiest voor een neutrale nude look en focust vooral op haar gorgeous ogen, lippen en haar. 

Style queen Adele

Adele loves black dresses
4
Foto © Telegraph

In het dagelijkse leven kiest Adele voor comfortabele kledij, maar ze blijft een style queen. On stage zijn Adele's favorieten de zwarte lange kleedjes. Ze kiest voor lang, krachtig en met een beetje sparkle.

Haar stijl is geëvolueerd in de tijd, terwijl ze vroeger koos voor little black dresses gaat ze zich nu iets excentrieker kleden. Adele laat ons meer zien van haar lichaam, af en toe een doorschijnende mouw en ook houdt ze van een stukje kant aan de hals. 

Cover girl

Adele inspireert, zowel met haar prachtige stem als met haar wijsheid. Ze weigerde om zomaar één van de zoveel Hollywood sterren te worden. Haar motto is om zo eerlijk mogelijk te zijn en haar lifestyle advies is dan ook to be straight to the point. 

Alhoewel onze Queen A nooit ambitie had om op de cover te staan is ze daar toch met succes in geslaagd. Zowel op de covers van Elle, Rolling Stone, Vogue, People etc. straalt deze ster vol zelfvertrouwen.

Adele op de cover van Vogue
4
Foto © Schweizer Illustrierte

Adele komt naar België

Goed nieuws voor alle fans, dit jaar komt Adele maar liefst twee (!) keer naar België. De zangeres sluit haar Europese tour af in het Antwerpse Sportpaleis op zondag 12 en maandag 13 juni 2016. Deze tour is de eerste in vier jaar, prepare yourselves, want het belooft een waar spektakel te worden!

28.05.2016
Geschreven door Maria-Laura Lambert
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

21.03.2018 - 30.05.2018

Female street art expositie

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten