0
Soms moet je op je bek gaan
4

Soms moet je gewoon op je bek gaan

F
Looks

11.04.2018
Geschreven door Tiany Kiriloff

Er zijn een aantal quotes die mijn leven definiëren en die me doorheen de jaren alleen nog meer daadkracht hebben gekregen.

Zo zijn er de mooie woorden van ene Erin HansonWhat if I fall? But oh darling what if you fly?” die me er regelmatig aan herinneren dat je niet kan leven zonder risico’s te nemen. Al was het maar om wakker te blijven en te voelen dat je 100% leeft.

Soms moet je op je bek gaan
4
Foto © Søren Jepsen

Begrijp mij niet verkeerd, ik heb het niet over roekeloos gedrag maar eerder over het volgen van je instincten en je buikgevoel en je durven geven in een nieuwe uitdaging zonder precies te weten waar je zal uitkomen. Al heel mijn leven volg ik mijn buikgevoel en ook professioneel tracht ik mijn intuïtie te laten spreken. Tot nu toe heb ik daar nog geen seconde spijt van gehad en met deze boodschap probeer ik steeds iedereen rondom mij te overtuigen om af en toe een sprong in het onbekende te wagen.

Soms moet je op je bek gaan
4
Foto © Søren Jepsen

Ook in fashion vind ik het heerlijk om onverwachte wendingen te nemen. Uiteraard ben ik al meermaals op mijn bek gegaan, wat steeds gevolgd werd door de gevleugelde woorden “what was I thinking?” Spijt heb ik er nooit van gehad en het ene experiment bleek al beter dan het andere te zijn. 

Wat mij doet concluderen dat je eindeloos moet uitproberen en buiten de lijntjes moet durven kleuren. Want roos & rood gaan wel degelijk samen en blijkt nu ook dat een leopard printje beeldig combineert met een vleugje Millennial Pink … tegenwoordig mijn favoriete combinatie!

Soms moet je op je bek gaan
4
Foto © Søren Jepsen

Knoop het in je oren en onthoud dat je onder het motto “YOLO” soms gewoon je ding moet durven doen en je wagen aan een beetje fantasie in de wondere wereld van fashion. Go get ‘em tiger & good luck!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten