0
Schip ahoy!
8

Schip ahoy!

F
Looks

Als kind heb je ontzettend veel dromen. De ene wil dokter worden, de andere dierenarts of barista.

Schip ahoy!
8
Foto © Bram Laebens
Schip ahoy!
8
Foto © Bram Laebens

Maar soms sta je er als mini you ook wel eens stil bij wat je helemaal niet wil worden.

In het geval van Paulien was dat schipper. Al sinds zij zich kan herinneren is ze heel bang voor open water, oceanen en alles wat er in zit. Wel begrijpelijk als je als kleintje nooit echt fan bent geweest van waterspelletjes. Dat gevoel is tot de dag van vandaag blijven bestaan.

Zo is ze van mening dat het niet nodig is om in de koude zee te springen wanneer het in België lekker warm is. Don't get her wrong, ze is dol op reizen! Zo is ze voor haar werk als model en blogger constant op pad. Maar een aantal maanden aan zee liggen dobberen (en werken)? Dat is niet voor haar weggelegd!

Schip ahoy!y
8
Foto © Bram Laebens

Paulien heeft ook een beetje last van het FOMO-syndroom. Je kent het wel... the fear of missing out. Iedereen die dingen doet zonder dat ze er bij is, over niets kunnen meepraten en de leukste concertjes missen. De gedachte alleen al vind ze verschrikkelijk

Ze kan er wel goed inkomen dat het een heel bevrijdende job is, je hoofd kunnen leegmaken en ver weg van alle drukte. Maar net het feit dat je er niet weg kan en maandenlang hetzelfde uitzicht hebt, is voor haar een reden om het niet te doen. Heel veel respect, dat heeft ze voor de mensen die het wel kunnen! 

Schip ahoy!
8
Foto © Bram Laebens

Als fashionista/blogger in hart en nieren is internet voor haar onmisbaar. Want zo'n sucesvolle blog bijhouden is niet simpel, en al zeker niet als je het zo druk hebt! Werken, meetings, fotoshoots, outfitposts en mails beantwoorden. She's a busy lady

En geef toe... op een boot is dit onmogelijk. Ook is ze niet klaar om haar volledige garderobe te veranderen in overalls en rubberlaarzen. Wat ze als full time fashionista wel als perfect boat look ziet? Een lekker warme outfit waar haar Classic Slim UGG centraal staan! Cosy, yet oh so stylish!

Paulien heeft ondertussen een leuke job en hoeft ze zelfs niet meer stil te staan over een leven ver weg, op het water. Maar wat haar echte droomjob is? Daar is ze zelf nog niet aan uit. In de mode heb je zo veel jobs en die wil ze, stiekem, allemaal ontdekken! Go Paulien! 

Schip ahoy!
8
Foto © Bram Laebens
Schip ahoy!
8
Foto © Bram Laebens
Schip ahoy!
8
Foto © Bram Laebens

WEARING:

28.12.2015
Geschreven door Erika Apolinario
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten