0
Reveal een stukje huid
5

Reveal een stukje huid

F
Looks

17.04.2017
Geschreven door Lize Feryn

Een simpele jeans opkleden, ik leer je hoe het moet. Om alvast een tipje van de sluier te lichten: laat een stukje huid zien. En nee, ik bedoel niet je decolleté.

Hi guys!

Hier ben ik weer met een outfitpost met als rode draad: 

  1. Jeans! Ik combineer telkens een goeie jeans met een coole top, sportieve schoenen of net hakken en geef tips over hoe je je jeans op de gepaste manier kan opkleden afhankelijk van de situatie. Chill, thrill or dressed to kill. 
     
  2. Netflix! Omdat ik zelf een bingewatcher ben, voel ik me geroepen om de beste series met jullie te delen. I can’t wait to share my addictions with you. 
Reveal een stukje huid
5
Foto © Dirk Alexander

Bare Back

De 90s staan bekend voor de net iets te korte T-shirtjes die een streepje huid laten zien ter hoogte van de heupen. Rugdecolletés en gewone decolletés zijn altijd wel hot geweest. En vorig jaar was iedereen fan van de highwaist jeans met korte tops zodat het dunste stukje taille zichtbaar was. Zal 2017 het jaar van de blote onderruggen zijn? Dat lijkt me weinig waarschijnlijk, gezien de meeste mensen hun lovehandles liever met een stukje textiel bedekken. En toch zag ik al enkele tops verschijnen waar ik alleszins blij van word. Zoals deze kimono-achtige top van Diane Von Furstenberg. Classy, simpele lijnen, elegant en jawel: een blote onderrug. Hot or not? Wat vind jij? 

Reveal een stukje huid
5
Foto © Dirk Alexander

A Series Of Unfortunate Events

Wie ooit naar How I met Your Mother keek, zal het met me eens zijn: Neil Patrick Harris is een heerlijk acteur! In HIMYM speelt hij Barney, de geniale, lieve, grappige vrouwenzot. Neil, in het dagelijkse leven gay, speelde zijn rol zo schitterend dat ik na het verslinden van 8 seizoenen HIMYM euforisch was te zien dat hij een andere leading role te pakken had. In A Series Of Unfortunate Events speelt hij de verschrikkelijke count Olaf. Een geldzuchtige man die zijn zinnen heeft gezet op het fortuin van de weesjes Baudelaire met snode plannen die al even absurd zijn als geniaal. De hele serie wordt fantastisch vormgegeven. Als je houdt van black comedy drama’s, is dit zeker het kijken waard. Met de titelsong ‘Look Away Look Away’, waarbij de zanger (jawel, Neil himself) de kijker aanspoort naar iets anders te kijken omdat er toch veel leukere dingen zijn om naar te kijken dan dit vreselijk triestige verhaal, ben je toch meteen getriggerd om net wèl te blijven kijken. Geniale zet. 

Reveal een stukje huid
5
Foto © Dirk Alexander

Wearing

Met dank aan Havn voor de locatie.

Styling door Sien Sergooris.

Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten