0
Raf Simons voor 't eerst voor Calvin Klein
1

Raf Simons voor 't eerst voor Calvin Klein

F
Looks / News / Trends

Na de designers en modellen, zijn nu ook modejournalisten en buyers naar New York afgezakt. Fashion Week kan eindelijk van start gaan! 

Op de eerste dag van NYFW stonden er al heel wat runway shows op het programma. Kate Spade New York, Jason Wu en Jeremy Scott waren opnieuw een plezier om naar te kijken. Maar één van de shows sprong er voor ons echt uit: de FW18-collectie van Calvin Klein onder leiding van ‘onze’ Raf Simons

De show werd geopend door een vrouwelijk en een mannelijk model in exact dezelfde look, enkel de kleurencombinatie was anders. Door het duo als eerste de runway op te sturen, benadrukt hij dat de collectie voor een groot deel uit uniseks items bestaat.

Het waren vooral de trenchcoats en mantels die in het oog sprongen. Het gebruik van kleur was opvallend en ook de verwerking van plastic in een aantal van de items was uniek.  

 

Simons bleef trouw aan zijn model squad. Zo stuurde hij zijn vaste modellen als Erik van Gils, Julia Nobis en Kinga Rajzak de runway op. 

De show kon je via livestream volgen. Gemist ? Bekijk de show dan opnieuw via Youtube

Wij zijn alvast heel benieuwd naar wat de toekomst brengt voor Calvin Klein en Simons, maar het ziet er alvast veelbelovend uit!

11.02.2017
Geschreven door Lola Vermeulen
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten