0
1

Outfits voor elk type wintersporter

F
Looks

Stijlvol op de skipiste staan, is minstens even belangrijk als je skimoves. Daarom voorzien wij outfitinspiratie voor elk type wintersporter. 

Het seizoen van de wintersport is hier. De ene skiet of snowboardt al wat liever dan de andere, maar niemand zegt nee tegen een tripje naar de sneeuw onder de zon.

De grote vraag blijft: wat moet je aandoen om stijlvol te gaan wintersporten? Belmodo to the rescue met outfits voor elk type wintersporter.

De skiër die het meent

Heel het jaar ben je aan het uitkijken naar het hoogtepunt van de winter: het skiseizoen. Je neemt het skiën dan ook heel serieus en wil graag uitblinken op de piste. Met een professionele ski-outfit aan en je game face on durf je de gevaarlijkste bochten en pistes aan om je skiskills elk jaar te verbeteren. Als je graag skiet en de ster van de skipiste wil zijn, is deze outfit perfect voor jou. 

De après-skiër

Als jij tot deze categorie behoort, is een skivakantie heel intensief voor jou. De vraag ‘to ski or to après-ski’ kent voor jou maar één antwoord. De hele dag – en nacht – sta je al dansend en feestend aan de zijlijn van de skipiste. Terwijl je jezelf amuseert op de music vibes van de DJ, moedig je de andere skiërs die voorbijvliegen ook nog eens aan en hou je de knapste sporters in het oog.

Die driedubbele inspanning vereist een optimale concentratie, maar die druk neem je er graag bij. Deze kleurrijke ski-outfit is ideaal voor dit type wintersporter.

De onervaren skiër

De ervaren skiërs onder ons staan meestal al op de skilatten van tijdens de kinderjaren. Als jij samen bent met iemand uit een familie die jaarlijks een skitripje maakt, maar je hebt zelf nog nooit een voet op een skipiste gezet, voel je de bui al hangen: je moét mee. HelpWe feel your fear, girl. 

Gelukkig zijn wij er om je te voorzien van een topoutfit waarmee je de ene val na de andere kan maken. Zo bestaat de kans dat je schoonfamilie eerder je fashion sense onthoudt in plaats van je sense for falling. Je wil op het volgende familiefeest liever aangesproken worden op je gevoel voor stijl dan over je onhandigheid, toch?

De girlstrip-skiër

Niet on Wednesdays we wear pink, maar on the skitrip we wear pink is het motto van je girlgang wanneer je op skivakantie bent. Je houdt van opvallende, knallende kleuren in een ski-outfit zodat die ene hottie je gemakkelijk kan spotten.

Je vriendinnen vergezellen je maar al te graag voor dat extra rondje op die moeilijke piste om indruk te maken op hem. De Off-white capsulecollectie van My Theresa is ideaal voor jullie. Mooi op én naast de piste (vanaf morgen te koop)!

De zonnebader

Zonnen alleen een zomersport? Nee hoor. Ook in de winter kan je blijven sporten. Het liefst beoefen je deze sport op de gezelligste terrasjes onder de vlakke zon. Je bent heel competitief, wat zich uit in het mee opschuiven met de zon wanneer die zijn stralen harder richt op het volgende terras. Op die manier ben je zeker van de beste zonnestralen én het mooiste bruine kleurtje.

Je skibril ruil je standaard in voor een classy zonnebril die bij de rest van je stijlvolle outfit past. Een drankje op een terras neem je er zonder problemen bij. Na al dat vermoeiende opschuiven, heb je dat wel verdiend.

In welk type herken jij je het meest?

Meer ski-inspiratie vind je hier:

11.12.2018
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten