0
Bella Hadid draagt Komono
4

Outfit van de week: Bella Hadid draagt Belgisch

F
Looks / News

Dat Hollywood fan is van Belgisch design is geen publiek geheim, maar ook accessoires van Belgische bodem doen het bijzonder goed daar aan de andere kant van de wereld.

Deze week werd topmodel Bella Hadid gespot met een hippe zonnebril van Komono, opgericht in 2009 door Raf Maes en Anton Janssens. Komono staat voor inspirerende kleurenpaletten en een eerder minimalistische stijl die duidelijk ook door het internationale publiek gesmaakt wordt.

Bella Hadid draagt Komono
4
Foto © Instagram
Bella Hadid draagt Komono
4
Foto © Instagram
Bella Hadid draagt Komono
4
Foto © Instagram

Het gebeurde wel vaker dat Bella koos voor een outfit van Belgische makelij, eerder verscheen ze o.a. in Raf Simons en een outfit van sportmerk Nunu Activewear.

Bella is een echt stijlicoon maar (helaas) zijn haar outfits vaak net iets buiten ons budget (denk aan: Chanel, Versace, Gucci ...). Haar bril inspireerde ons om voor jullie een look neer te zetten aan een betaalbaar prijsje. Zo heb je nog genoeg centen over om een tweede zonnebril aan te schaffen, want Komono heeft zoveel leuke exemplaren dat we bijna in de keuzestress zouden schieten. Who said less is more?

Loop jij binnenkort rond in Bella’s outfit?

16.05.2018
Geschreven door Rubylie Van Loo
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten