0
4

Kom naar het Zalando denim launch event en maak kans op een jaar lang gratis shoppen

F
Looks / News / Trends

11.11.2018
Geschreven door Isabelle Deleye

Op vrijdag 16 november 2018 zet Zalando haar uitgebreid aanbod denim in de kijker. Met dit event lanceert Zalando haar Zalando-denimcampagne die een ode brengt aan de populairste stof aller tijden, jeans. Kom genieten van een heleboel leuke activiteiten die uiteraard allemaal #denimproof zijn.

Gepersonaliseerde denim

Wie op vrijdagavond 16 november 2018 een bezoekje brengt aan het Zalando denim event, dat doorgaat op de Rijnkaai in Antwerpen, kan er zijn favoriete jeansstuk laten personaliseren met de printergun. De manier om aan de hand van customised denim jouw identiteit te uiten. En laat dat nu net de pijler van de Zalando-denimcampagne zijn. 

EmmaBale3
4
Foto © Zalando
Gijs1
4
Foto © Zalando

Het Zalando denim event is het moment bij uitstek om nieuw leven te blazen in een nieuw exemplaar – dat je tijdens één van de vele wedstrijden kan winnen– of een oude favoriet. Je gepersonaliseerde denim geeft een unieke twist aan je garderobe. Wat jij ook maar wilt, onze denimspecialisten zetten het in een paar minuten voor jouw neus op je denim. En dat allemaal terwijl je met je vrienden van een hapje en drankje geniet. 

Win win win loads of denim

En er is meer. In de Zalando denim playground worden de hele avond door wedstrijden georganiseerd waarbij je leuke prijzen kunt winnen. Denk aan toffe trucker jackets, denimaccessoires of andere coole denimwear.

De hoofdprijs? Zalando verrast twee denimlovers met een jaar lang gratis shoppen bij Zalando! Een jaar lang gratis winkelen op het grootste modeplatform van de Benelux is een droom van velen die voor jou op 16 november werkelijkheid kan worden. Wie niet waagt…

Good vibes

De Zalando-denimcampagne wordt gedragen door zes Belgische en Nederlandse jonge talenten die elk hun eigen stijl hebben.  Perfect in lijn met de slogan van de Zalando-denimcampagneBe you. Do You. Own You. Wear You.  

Emma Bale, één van de talenten van de campagne, komt samen met Todi3for, Eagl en Bibi Seck het Zalando denim event opvrolijken met een spetterende show. Benieuwd wie de andere talenten zijn? Ontdek het hier.

Primero
4
Foto © Zalando

Kom op vrijdag 16 november naar het Zalando denim event en geniet van een avond vol modemuziekcocktails en verrassingen. En wie weet ben jij wel één van de gelukkigen die de hoofdprijs wegkaapt.

Praktische info

  • WANNEER? Vrijdag 16 november 2018
  • WAAR?  Rijnkaai 4, 2000 Antwerpen
  • TIMING? Welkom vanaf 18:00
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten