0
Jazz things up
5

Jazz things up

F
Looks

30.11.2016
Geschreven door Zoë van Gastel

Hoe meer kerstdecoratie ik overal zie opduiken, hoe meer ik begin na te denken over mijn ideale feestoutfit. Deze outfit is alvast een van mijn favorieten.

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar hoe meer kerstversiering er in het straatbeeld zichtbaar is, des te groter de druk wordt om toch al eens na te denken over de feestoutfit waarmee ik de kersttafel zal trotseren en waarmee ik uiteindelijk afscheid zal nemen van 2016 op 31 december. Want de laatste dagen van het jaar vragen om feestelijk uit de hoek te komen, niet waar? Het uitgelezen moment dus om even stil te staan bij de mogelijkheden

Jazz things up
5
Foto © Dirk Alexander

Deze look ibehoort zeker tot m’n top drie. De broek met hoge taille en wijde pijpen, zat al lang in mijn hoofd. Alleen vond ik nooit de perfecte match. Veel van deze varianten hebben zakjes op de heupen, waar ik niet zo’n fan van ben. Gelukkig waren er op dit paar geen zakken te bespeuren en is de pantalon bovendien ook nog eens lekker lang!

Met een hakje eronder worden je benen op die manier optisch verlengd, een effect waar niemand iets op tegen kan hebben, denk ik dan. Ik combineerde de broek met laqué laarsjes met doorschijnende hakken van By Marlene Birger, ook heel fijn om te dragen onder een rokje. Of onder een jeans. Of alle dagen, onder alles…

Jazz things up
5
Foto © Dirk Alexander
Jazz things up
5
Foto © Dirk Alexander

Een gebrek aan zakken vraagt natuurlijk om een handtas om al je spullen in weg te stoppen. Want bij iemand die veel (te veel) met z’n gsm bezig is (I blame Instagram), hoort een grote behoefte om zijn of haar smartphone zo nu en dan makkelijk weg te stoppen maar ook steeds binnen handbereik te hebben.

Anyhow, zij die me al even volgen op Instagram hebben het misschien al opgemerkt. Ik ben verliefd op de creaties van Kate Spade. Het merk slaagt erin om een handtas funky en origineel te maken, zonder dat het kitch wordt. Er komt zelfs een vleugje humor aan te pas. Deze “Jazz things up”-pianotas is daar een mooi voorbeeld van. Gelukkig maken de toetsten geen écht pianogeluid, want dat zou in drukke omgevingen dan weer voor awkward momenten kunnen zorgen.

Jazz things up
5
Foto © Dirk Alexander

Een wijde broek combineer je dezer dagen met een al even wijde losse trui. Alleen mag het voor de feestdagen net iets meer zijn.

Ik combineerde mijn pantalon daarom met een see-trough bolletjesblouse van Zara. Met daaronder een bustier BH van Hunkemöller, omdat die net iets meer aangekleed is. En zo kunnen de oma en de conservatieve tante ook rustig genieten van de kerstmaaltijd. Iedereen tevreden en helemaal klaar voor de feesten!

WEARING

Met dank aan Enes voor de mooie locatie.

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten