0
4

Hoe goed zien de Olsen twins er tegenwoordig uit?

F
Looks

We zijn al fan van de Olsen twins sinds zo ongeveer forever, maar het is opvallend dat onze favoriete tweeling er tegenwoordig heel goed uitziet.

Mary-Kate en Ashley Olsen moeten we jullie ongetwijfeld niet meer voorstellen. De fashionable twins groeiden uit van kindersterren tot echte stijliconen. Waar ze vroeger onze televisieschermen opfleurden, zijn ze nu sowieso terug te vinden op één van onze style inspo boards op Pinterest. En terecht. 

Vooral de laatste tijd komt de tweeling opvallend stijlvol voor de dag. Al is dat geen verrassing, aangezien ze vandaag hun passie voor mode nog steeds uiten in hun eigen fashion label ‘The Row’

Hun kenmerkende stijl is heel minimalistisch, met fijne details en simpele silhouetten in sobere kleuren, afgewerkt met onopvallende accessoires.Very sophisticated als je het ons vraagt. Wij verzamelen enkele essentials die onmisbaar zijn voor een typische Olsen-look.

Trenchcoat

Een klassieker in de garderobe van Ashley en Mary-Kate is zonder twijfel een trenchcoat. Met deze jas geef je elke look instant een classy update.

trenchcoat
4
Foto © Belmodo

The longer the skirt, the better the outfit

De zusjes hebben een voorliefde voor lange rokken en wijde broeken. Een simpel silhouet met subtiele details zorgt telkens voor een originele look.

rokken
4
Foto © Belmodo

Back to blazers

Ze houden niet alleen van lange rokken, maar ook van extra lange blazers. Je ziet Mary-Kate en Ashley meestal in sobere kleuren zoals zwart, donkerblauw, wit of beige verschijnen.

langeblazer
4
Foto © Belmodo

Wat is jouw favoriete Olsen-look?

Meer stijlinspo vind je hier:

28.01.2019
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten