0
4

Hier shop jij de bruidsjurk van Meghan Markle

F
Looks / News / Wishlist

16.11.2018
Geschreven door Isabelle Deleye

De bruidscollectie van Stella McCartney, die de bruidsjurk van Meghan Markle bevat, is een feit. De kans is groot dat de jurk binnen geen tijd is uitverkocht, snel beslissen is dus de boodschap.

's Werelds bekendste halterjurk

De Britse modeontwerpster Stella McCartney kreeg de eer om de tweede trouwjurk van Meghan Markle te ontwerpen. De hertogin verscheen op het avondfeest in een frivole, vloerlange, witte halterjurk. Haar outfit werd wereldwijd de hemel in geprezen. Bij het ontwerp werkten de Suits-actrice en McCartney nauw samen. De jurk is dan ook grotendeels Meghan haar idee.

Schermafbeelding20181116om10
4
Foto © Stella McCartney via Instagram

In de voetsporen van Meghan Markle

Maar voortaan kan jij ook je eigen touch geven aan de jurk want Stella McCartney lanceerde een trouwcollectie die de bruidsjurk van de hertogin van Sussex bevat. Het pareltje maakt deel uit van de ‘Made With Love capsule-collectie die bestaat uit 17 silhouetten die stuk voor stuk weten te bekoren. Naast jurken bevat de collectie ook een kanten jumpsuit en wit kostuum. Klassiekers worden in een modern jasje gestoken waardoor de collectie de meest uiteenlopende persoonlijkheden aanspreekt. Voor een outfit moet je op 4.000 euro rekenen.

Schermafbeelding20181116om11
4
Foto © Stella McCartney via Instagram
Schermafbeelding20181116om11
4
Foto © Stella McCartney via Instagram

Wij beginnen alvast te sparen.

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten