0
Yogabeeld van Glamour Health Challenge 2015
5

Glamour Health Challenge is back

F
Looks / News

04.06.2016
Geschreven door Tiany Kiriloff

De zomer staat voor de deur en dat betekent bijna bikinitijd. Ga samen met mij naar de Glamour Health Challenge voor een leuke fitness fun day!

Ook dit jaar staat Glamour helemaal in het teken van fitness. Op zaterdag 11 juni 2016 organiseren ze de tweede editie van de Glamour Health Challenge in samenwerking met Zalando. Deze zal plaats vinden in de RAI in Amsterdam. Geloof me, het wordt één van de meest glamoureuze sport-evenementen die je ooit zal gezien hebben!

Kom samen met mij meetrainen op dit gratis fit-event en geniet de hele dag van leuke fitnesssessies gegeven door trainers van wereldberoemde supermodellen en actrices. 

Yogabeeld van Glamour Health Challenge 2015
5
Foto © Glamour
Boekje van Glamour Health Challenge 2015
5
Foto © Glamour

Ballet beautiful sessies

Proef ter plaatse van Mary Helen Bowers haar unieke sportsessie. Deze special guest is de founder van de wereldberoemde workout 'Ballet Beautiful'!  Het is een mix van klassiek ballet en specifieke oefeningen voor een gespierd lichaam.

Samen met Maud Welzen, topmodel voor o.a. Calvin Klein, zal ze op zaterdag 11 juni 2016 jullie meenemen naar haar sportieve wereld. Ze is trainer van de Victoria Secret Angels en weet het best wat je moet doen voor zo'n perfecte bikini body. Ben jij klaar om een een Belgische Angel te worden? 

Dansmodeshow

Na een stevige workout kan je Zalando’s allernieuwste sportlooks bewonderen tijdens een leuke dansmodeshow. Verliefd op een item? Dan kan je het meteen online kopen in de Zalando Experience

Bootcamp

Nog niet moe? Doe dan samen met Nike trainer, Fajah Lourens en de bekendste Nederlandse fitbloggers mee aan een bootcamp

Maybelline

Uit ervaring weet ik dat de combo make-up en sport vaak niet samengaan. In de Maybelline corner kan je terecht voor de perfecte beautylook waarmee je de hele dag kan shinen. Gedaan met pandaogen en uitgelopen foundation, say hello to the sporty proof look! 

Glamour Health Market

Een hongertje van al dat sporten? Dan kan je in de Health Market terecht voor lekker gezonde snacks en smoothies. Watch out want de verleiding voor Manual Broekman zijn overheerlijke taarten zal groot zijn! 

Sportbeeld van Glamour Health Challenge 2015
5
Foto © Glamour
Yogabeeld van Glamour Health Challenge 2015
5
Foto © Glamour

Wil je samen met mij sporten? Bestel dan nu een e-ticket via glamourconceptstore.nl of rep je vanaf woensdag 8 juni 2016 naar de dichtsbijzijnde krantenwinkel in je buurt voor Glamour's juli-nummer!

  • Wat: Glamour Health Challenge event
  • Wanneer: zaterdag 11 juni 2016
  • Tijd: 10:30 – 18:00
  • Locatie: RAI, Europahal, Amsterdam (Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam)

Alle verdere praktische info spot je hier

Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten