0
De beste en slechtst geklede artiesten
7

Dit waren de tops en flops van het Eurovisiesongfestival

F
Looks

Muziek is één ding, maar wij reiken maar al te graag de punten uit voor best en worst dressed op het Eurovisiesongfestival.

De 63ste editie vond dit jaar plaats in Portugal en naar goede gewoonte kwamen er weer heel wat extravagante podiumoutfits aan te pas. Wij gaven  onze kritische mening!

zweden

Zweden
7
Foto © Belmodo

Zweden scoort elk jaar op het Eurovisiesongfestival en zat er dit jaar opnieuw niet naast. Het land van de Ikea-balletjes en Hennes & Mauritz-ketens stuurde voor deze editie Benjamin Ingrosso, een goodlooking guy met een catchy song. Zijn outfit was simpel maar fashionable en hij ging voor een lakleren jasje en coole sneakers. Goed gedaan!

Litouwen

Litouwen
7
Foto © Belmodo

Pretty in pink, dacht Ieva uit Litouwen, in een prachtige roze jurk zong ze een even prachtig nummer. Kippenvel, wat ons betreft een winnaar!

Estland

Estland
7
Foto © Belmodo

Estland koos dit jaar voor Eliena, een operazangeres met een stem als een nachtegaal die haar lied in het Italiaans bracht. Voor haar kleed betaalde ze maar liefst  65.000 (slik!) en daar kreeg ze gratis enkele special effects bij (lees: het veranderde van kleur). Indrukwekkend!

Nederland

Nederland
7
Foto © Belmodo

Waylon’s ensemble werd ontworpen door niemand minder dan Tony Cohen en dj Sunnery James, hubby van topmodel Doutzen Kroes. We schreven vorige week dat de luipaardprint helemaal terug van weggeweest is en dat had deze zanger duidelijk goed begrepen. De Nederlandse pers was geen fan van de act maar wij willen je jasje altijd eens lenen Waylon!

Albanië

Albanië
7
Foto © Belmodo

Een stem uit de duizend maar een pak dat de Albanese zanger Eugent kocht in de SM-winkel. Gelukkig maakte zijn performance de outfit helemaal goed, voor één keer zien we het door de vingers.

CYPRUS

Cyprus
7
Foto © Belmodo

Eleni Foureira investeerde voor het festival in een nieuw paar, je leest het goed, borsten! In een pakje dat niet veel aan de fantasie overliet, bracht ze haar song op het podium in Portugal. De outfit heeft een erg Britney-gehalte … don’t try this at home.

Israël

Na een bloedstollende puntentelling ging Netta uit Israël lopen met de hoofdprijs. Kijk, wat moeten zeggen over zo’n outfit? Onze modehart weet ze niet bepaald te veroveren maar ja het is een look … en ze komt ermee weg!

Tot volgend jaar in Tel Aviv guys

13.05.2018
Geschreven door Rubylie Van Loo
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten