0
La Redoute onderging een geslaagde make-over.
13

De 10 mooiste SS18-items van La Redoute

F
Looks

De Franse retailer La Redoute slaat een nieuwe weg in. Met een nieuw creatief directrice aan het hoofd is het merk hipper en eigentijdser dan ooit. De nieuwe zomer 18-collectie werd met een modeshow voorgesteld in Parijs, en ik zag dat het goed zit: dit is een geslaagde make-over.

 

Met zijn hernieuwde look is La Redoute nochtans zijn eigenheid van voorheen niet verloren: zowel met hun eigen merk, als met het aanbieden van andere merken willen ze elke vrouw kunnen kleden, en dat aan democratische prijzen. Ook dit seizoen bleven ze trouw aan die filosofie. Heel wat diverse looks kwamen de catwalk voorbij, met voor elk wat wils. Ontdek hier mijn persoonlijke favorieten.

1. DE BOMBERS

Heel wat bombers passeerden de revue, zowel heel korte als iets langere, zowel in donkere als meer felle of lila-achtige tinten. Mooi voor op een sportieve jeans maar ook evengoed voor op een vrouwelijke jurk

Bomber uit de La Redoute SS18-collectie.
13
Foto © La Redoute

2. DE WIKKELJURKEN EN -BLOUSES

Een van de meest geslaagde looks zijn voor mij persoonlijk de wikkeljurken en –blouses, omdat ze de filosofie van het merk perfect omvatten. Ze zijn geschikt voor elk type vrouw, ongeacht leeftijd.

Wikkeljurken uit de La Redoute SS18-collectie.
13
Foto © La Redoute

3. DE GEPRINTE JASSEN

Zomerse temperaturen vragen om leuke prints, en wat zegt zomer beter dan bloemen? De zwarte jas met witte bloemen sprong er voor mij meteen uit. 

Geprinte jassen uit de La Redoute SS18-collectie.
13
Foto © La Redoute

4. DE GEKRIJTSTREEPTE SHORTS, BLAZERS EN PLAYSUITS

Vrouwelijk, stijlvol en nooit saai: de krijtstrepen krijgen een jeugdige touch in de vorm van korte shorts en mouwloze playsuits.

Items met krijtstreep uit de La Redoute SS18-collectie.
13
Foto © La Redoute

5. DE KIMONO BLOUSE

Ik mis nog een kimono-geïnspireerd kledingstuk in mijn kast. De delicaat uitziende en verfijnd geprinte blouse van La Redoute maakt grote kans.

Kimono blouse uit de La Redoute SS18-collectie.
13
Foto © La Redoute

6. DE SLIPPER-SANDALEN

De juiste zomerschoen vinden is niet langer een gedoe met dit model: een mix van sandaal en slipper, zowel gekleed als comfortabel. Te combineren met een sportieve of een iets formelere outfit.

Slipper-sandalen uit de La Redoute SS18-collectie.
13
Foto © La Redoute SS18

7. DE SPORTIEVE JURKEN

Sportswear is alomtegenwoordig, en ook bij La Redoute kan je volgend seizoen terecht voor je portie sportieve sweaters en tracksuits. Mijn favoriet binnen de sportieve looks waren de gemakkelijk zittende jurken in felle kleuren.

Sportieve jurken uit de La Redoute SS18-collectie.
13
Foto © La Redoute

8. DE RIETEN TASJES

Naast schoenen zijn ook handtassen helemaal afgestemd op komende zomer. Ik ben fan van de kleine rieten tasjes: ze zien er helemaal zomers uit en zijn nog eens praktisch ook.

Rieten tasjes uit de La Redoute SS18-collectie.
13
Foto © La Redoute SS18

9. DE FELGEKLEURDE JUMPSUITS

La Redoute speelt voor de zomercollectie duidelijk op kleur, of het nu eerder lilatinten zijn of fellere tonen. De jumpsuits krijgen opvallende, vrolijke prints.

Felgekleurde jumpsuits uit de La Redoute SS18-collectie.
13
Foto © La Redoute

10. DE GEPRINTE KOSTUUMS

Een kostuum kan al snel gaan vervelen en er te formeel uitzien, maar met de juiste print is dat probleem snel opgelost. De nieuwe collectie van La Redoute bevat verschillende, in het oog springende modellen, zoals die met zwart en goudgeel, of die in paars en okergele print.

Geprinte kostuums uit de La Redoute SS18-collectie.
13
Foto © La Redoute

La Redoute zou La Redoute niet zijn zonder een verrassende samenwerking met een ander merk. Dit seizoen ging de Franse retailer in zee met twee merken: zowel het Fins-Parijse label Aalto als de jonge, Franse ontwerpster Flore Girard de Langlade ontwierpen een capsulecollectie. Fans van een sportieve, streetwear geïnspireerde stijl zullen hun gading vinden bij Aalto met opvallend geprinte T-shirts en sweaters, comfortabele broeken en witte sportsokken. Liefhebbers van een meer minimalistische kledingstijl kunnen terecht bij Flore Girard de Langlade, voor de basics met een perfecte afwerking (trenchcoat, jeans, witte blouse). Nog even afwachten tot februari 2018, dan zijn de capsulecollecties te verkrijgen.

La Redoute x Aalto.
13
Foto © La Redoute x Aalto
La Redoute x Flore Girard de Langlade.
13
Foto © La Redoute x Flore Girard de Langlade

Wat de toekomst La Redoute ook nog brengt, ze ziet er alvast heel rooskleurig uit. Op nog vele jaren!

11.12.2017
Geschreven door Hélène Maes
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten