0

Chantelle: de sport beha 2.0

F
Looks

8

In ons dagelijkse leven hebben we bh’s en bralettes voor elke mood of outfit, maar wanneer we sporten moeten we het meestal stellen met een primitief topje.

Gelukkig passen nu ook meer en meer high-end lingeriemerken hun know-how toe op sportmodellen. Zo presenteerde het franse lingeriemerk Chantelle 3 nieuwe sportbh-types.Tijd om de paskamer en de gym in te duiken!

Met het aanbreken van de lentemaanden en het doorbreken van de eerste zonnestralen is mijn motivatie om te sporten exponentieel toegenomen. Daarnaast zijn er nog 2 factoren die mijn doorzetting een extra boost kunnen geven: leuke nieuwe work-outs en trendy sportkledij, die smeekt om gebruikt te worden. Chantelle knows me so well, om de nieuwe lijn te ontdekken kreeg ik een uitnodiging voor de David Lloyd Club. Op het programma: een high intensity workout, Zumba en yoga.

Chantelle: de sportbeha 2.0
8
Foto © Chantelle

#1. High Intensity

Het eerste model dat aan een kritische test onderworpen werd, was de High impact sportbeha. Een stevige bustier met beugels. Een groot voordeel is de klassieke behasluiting achteraan, zo hoef je de beha niet over je hoofd en je decolleté te wurmen of erger nog omgekeerd wanneer je lekker plakkerig en zweterig bent. Voor ladies met een weelderige boezem is het een topper, want de mooi gevormde bh biedt optimale steun tijdens de meest intensieve sporten als lopen, tennis … er is zelfs een racerback-optie om jezelf nog steviger in te rijgen. Ik was meer dan tevreden over dit model tijdens het op en neer springen, maar vooral de dames met een grote cupmaat waren enthousiast. 

Chantelle: de sportbeha 2.0
8
Foto © Chantelle
Chantelle: de sportbeha 2.0
8
Foto © Elien Jansen

#2. Medium Intensity

There’ll be no rest for the wicked en dus was het tijd om een nieuw model te testen: de Medium impact sport beha. Iets sportiever van look, geen beugels, maar wel aanpasbare sluitingen. Een grote plus is dat die sluitingen zich aan de zijkant bevinden, zo voel je ze niet in je rug wanneer je grondoefeningen doet. Ook de openingen aan de armen zijn extra diep ingesneden om schuren te vermijden. Dit model is ontworpen met fitnessoefeningen in het achterhoofd en volgens de dames met een uitgesproken boezem, was de Zumba sessie die we deden iets te intensief voor dit model.

Chantelle: de sportbeha 2.0
8
Foto © Chantelle
Chantelle: de sportbeha 2.0
8
Foto © Chantelle

#3. Low Intensity

Tijd voor downtime en om het laatste model uit te testen. Wat look betreft zeker en vast mijn favoriet. De Low impact beha is een mooi uitgesneden model met een racerback en een romantische mix van doorzichtige materialen. Helaas niet geschikt voor grote cupmaten, anders wel een prachtstuk om in je yoga les mee te showen.

Chantelle: de sportbeha 2.0
8
Foto © Chantelle
Chantelle: de sportbeha 2.0
8
Foto © Elien Jansen

Wat hebben we geleerd …

Voor de dames met een grote boezem is er eigenlijk maar 1 optie: de High impact sport beha. Niet erg want die vinkt alle vakjes af: look, sluiting én steun. De rest van het aanbod zijn mooie modellen om qua look en bewegingsvrijheid compleet aangepast te zijn aan de soort work-out die je gepland hebt!

06.04.2017
Geschreven door Isabelle Leempoels
Wedstrijden
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten