0
7

Camera, Set, Actie

F
Looks

14.03.2017
Geschreven door Lize Feryn

Een net iets te arrogante blik verraadt: met deze look voelde ik me heel erg stoer. Wanneer een outfit je die zelfvertrouwenboost geeft, dan weet je dat hij geslaagd is! So, let’s have a look at this look. 

Inca-army

Het army style jasje van Essentiel zorgt voor pit in deze outfit. Door geen T-shirt onder het vestje te dragen, is de look naast stoer ook sexy. Geen decolleté dus, maar een beetje blote buik. Ik ben helemaal weg van de met pareltjes bezette achterkant, die meteen ook dit army-vestje van de rest onderscheidt. Een prent in Indiaanse tekenstijl, hoe mooi is dat!? 

4K7A8033
7
Foto © Dirk Alexander

Mystery-minded

De bronzen armband van Carine Vyfeyken past naar mijn mening perfect bij deze look. In het brons zijn allemaal code’s gedrukt. Ik was heel benieuwd naar de betekenis hiervan, maar ik vrees dat ik jullie het antwoord schuldig moet blijven. Ze zegt namelijk dat, naast het feit dat ze zich laat inspireren door het spel op emoties, verhoudingen en patronen uit de natuur, niet alles uitgelegd hoeft te worden. En daar heeft ze zeker gelijk in. Waarschijnlijk betekenen de code’s niks, maar doordat we het niet zeker weten, kunnen we nog altijd spelen met het idee dat het een sleutel is naar de locatie van het vermiste paneel van het Lam Gods. Om zo maar iets te zeggen. Een beetje mysterie kan ik wel smaken. 

4K7A8064
7
Foto © Dirk Alexander
4K7A8046
7
Foto © Dirk Alexander

Dr. Coolgirl

De broek geeft deze outfit dan weer een relaxte look. Een serieuze upgrade van de mainstream trainingsbroek zou je kunnen zeggen. En dan als laatste de rugzak en schoenen van Dr. Martens die het geheel compleet maken.

4K7A8011
7
Foto © Dirk Alexander

#DankuDirk

Mag ik even? Een grote danku aan onze topfotograaf Dirk Alexander die er toch altijd in slaagt, en deze keer meer dan ooit, om een sfeer te creëren in zijn foto’s. Hoe cool is dit effect? Ik lijk precies recht uit een American action movie te stappen! #washetmaarwaar 

4K7A8100
7
Foto © Dirk Alexander
4K7A8114
7
Foto © Dirk Alexander

WEARING

  • Broek: Toos Franken 
  • Vest: Essentiel
  • Armband: Carine Vyfeyken 
  • Schoenen: Dr. Martens 
  • Rugzak: Dr. Martens 

Met dank aan Brouwerij De Koninck voor de mooie locatie!

Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten