0
The Hills
4

6 outfits uit de Hills die we nooit meer willen zien

F
Looks

You loved or you hated them, maar één ding is zeker: wanneer je een tiener was anno 2006 keek jij ongetwijfeld, net als ons, naar The Hills.

Nog lang voor Instagram bestond om inspiratie op te doen, had je The Hills. In deze 4 jaar durende reality show kon je het leven volgen van fashion chick Lauren Conrad die naar Los Angeles trok voor een stage bij Teen Vogue (de American Fashion Dream). Wekelijks kon je genieten van de ‘totaal niet in scène gezette’ drama en kon bovendien wegdromen bij de coolste outfits. We lachten, we huilden, en of je het nu graag toegeeft of niet, je nam sowieso de garderobe gewoontes over van Lauren, Audrina, Heidi en Whitney

Nu we wat ouder zijn beseffen we dat het toch niet allemaal rozegeur en maneschijn was, en dat we misschien toch de kledingkeuzes van de girls eens kritisch moeten bekijken. Een overzicht van de grootste fashion no-go’s van Hollywoods’s finest.

Haarbanden

Wie dacht dat Blair Waldorf koningin van de haarbandjes was, think twice. Lauren spande de kroon met een garderobe vol van deze afschuwelijke en very high school-achtige exemplaren.

Toeristen hoedje

The Hills
4
Foto © Belmodo

Oké, eerlijk, de zon schijnt heel hard in the City of Angeles, dus wij zijn helemaal pro voor het beschermen van je hoofd. Maar een Benidorm hoedje? Dat is echt not done. Jullie zouden beter hebben moeten weten girls!

Oversized sunglasses

Wat vandaag de micro zonnebrillen zijn, waren toen de grote zonnebrillen: een must-have in de wardrobe van elke fashionista (ja, ook waren schuldig). Ondertussen zijn we oud en wijs genoeg om te beseffen dat we ons mooie gezichtje niet te hoeven verstoppen onder zo’n gigantische clownsbril!

More is more

The Hills
4
Foto © Belmodo

Een standaard outfit in The Hills bestond uit een simpele tanktop met 5 gigantische accessoires erbovenop. Hiervoor hebben we slechts 1 woord: auwtch. Hebben ze jullie bij Teen Vogue nooit geleerd dat less more is?

Juicy couture trainingspak

Wanneer je er écht wilde bijhoren pronkte een velours trainingspak van Juicy Couture vast en zeker in jouw garderobe. Ook Kim Kardashian en Paris Hilton werden meermaals in een sportoutfitje van Juicy gespot maar wij zouden echt een verbod willen invoeren op deze afgrijselijke huispakken.

barok krullen

The Hills
4
Foto © Belmodo

Geen outfit, maar een haarstijl waarbij onze tenen spontaan gaan krullen zijn deze ouderwetse lokken die steevast werden gedragen voor een avondje stappen in the heuvels van het o’ zo mooie Hollywood. Het komt dan ook niet als een verrassing dat de meisjes niet meteen de juiste partner in de club konden aantrekken.

Pearls and polo's

Geen pills and potions, maar pearls and polo’s spatten in de jaren 2000 van je beeldscherm af. Dit met dank aan de coolest chicks van Los Angeles die niet vies waren van een parelketting en een bijhorend Ralph Lauren polo’ke.

Maken al deze outfits jou toch ook een tikkeltje nostalgisch?

09.06.2018
Geschreven door Rubylie Van Loo
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten