0
1

3 x alternatieven voor de little black dress

F
Looks / Trends / Wishlist

07.12.2018
Geschreven door Sabrina Bouzoumita

Een LBD – oftewel little black dress – never goes out of style, maar soms wil je gewoon iets anders. Iets dat net dat beetje meer opvalt, zoals een knaloranje maxi dress bijvoorbeeld. Toegegeven een LBD is iets gemakkelijker te combineren, daarom tonen wij hoe jij deze 3 alternatieven voor een LBD draagt deze feestperiode.

LADY IN RED

“The lady in red is dancing with me….” Wat het lied niet vermeldt, is dat die lady tijdens de kerstperiode heel wat feestmaaltijden moet verorberen. Enter: dit fantastisch veelzijdige jurkje, perfect voor de feestdagen en lang nadien! De lange mouwen, hoge nek en losse taille maken het gepast voor familiediners én je kan er met gemak een food baby onder verbergen! Nadien gooi je je bikerjack aan en stift je je lippen vuurrood om een hele avond uit je bol te gaan in de club (of in de living van pa & ma, we’re not judging). De lippenstift is trouwens helemaal kissproof! (Misschien een leuk geschenk voor je tante/oma/moeder die het concept van ‘luchtkusjes’ niet kent)

spaanse furie

In zuiderse landen begrijpen ze niet waarom wij in het Westen vooral sobere kleuren dragen in de winter. Alsof de donkere dagen nog niet triestig genoeg zijn. En daar hebben ze he-le-maal gelijk in! Niet alleen laten we dit jaar onze LBD in de kast hangen, we kiezen voluit voor kleur met een maxi dress in knaloranje in combinatie met gele (o ja!) heels in slangenprint. Omdat de jurk álle aandacht verdient, maken we het geheel af met zwarte accessoires. Wat dacht je van deze zilveren oorbellen en tassle purse? Zuiders chic all the way!

eighties revival

Voor wie graag extra wil schitteren komende feestdagen hebben we deze electric blue maxi jurk gecombineerd met sequin enkellaarsjes. Door de split van de jurk steek je de laarsjes nooit helemaal weg, waarom zou je ook? De heels vragen om kleurrijke accessoires, maar ga daarin niet over de top. Kies liever voor één ander accessoire dat de laarzen complimenteert zonder ze te overheersen. Verwerk tot slot wat losse glitters in je make-up, want als er een periode is waarin je all the way kan gaan op vlak van make-up & sparkles, is het wel december.

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten