0
4

3 classy alternatieven voor een bachelorette outfit

F
Looks

Het is zover: één van je beste vriendinnen gaat trouwen en het is jouw verantwoordelijkheid om een legendary bachelorette party te organiseren. Wij zochten enkele classy alternatieven voor een outfit ter inspiratie. 

Een traditie waar iedereen aan meedoet is het organiseren van een awesome vrijgezellenfeest wanneer een van je vriendinnen gaat trouwen. Daarbij worden meestal kosten noch moeite gespaard, maar echt stijlvol kan je de outfits waarin er de straat wordt opgegaan niet noemen. 

De standaard? Een tiara, een cliché-lintje met daarop ‘I’m getting married, kiss me’ en veel te foute, trashy outfits waarin je eigenlijk liever niet gezien wil worden. Booh, boring. Wij verzamelden enkele ideetjes om als een classy bride squad de avond in te zetten. 

Statement t-shirts

Oké, jullie hoeven er echt niet uit te zien alsof jullie naar het trouwfeest zelf gaan in plaats van naar het vrijgezellenfeest, maar blijf toch maar ver weg van outfits waarmee je op een foute party binnen geraakt. Tenzij dat de activiteit van de avond is natuurlijk, dan is er no judgement

Als je toch houdt van een subtiel streepje fluo, ga dan niet voor een opvallende tutu of een lelijke legging, maar voor een kleurrijke statement t-shirt met matching quotes. Onze favoriet is ongetwijfeld deze Best babes van Monki. Voeg er de bijpassende sweater nog aan toe voor als het wat kouder wordt en voilà: jullie maken duidelijk dat jullie bij elkaar horen op een stijlvolle manier. 

Monki2
4
Foto © Monki
Monki3
4
Foto © Monki
  • Monki – Statement tee – € 6
  • Monki – Soft drawstring hoodie – € 15

Zeg het met een bekertje

De klassieke lintjes met daarop ‘kiss me’ of gelijkaardige quotes, zijn wij echt helemaal beu gezien. Thank u, next! Dat wil natuurlijk niet zeggen dat jullie de hele avond braaf moeten zijn, maar doe gewoon eens iets anders.

Neem tijdens het uitgaan bijvoorbeeld allemaal jullie eigen personalised bekertjes mee, die je ongegeneerd à volonté kan vullen met rosé. Jullie team bride cups zullen ongetwijfeld opvallen en de nodige mannelijke aandacht trekken.

Untitled-1
4
Foto © Wedding deco

In het wit

Hoewel iedereen ongetwijfeld excited is voor de bruid dat ze gaat trouwen, willen de bridesmaids zelf ook wel eens in het wit naast een droomman staan. Op de vrijgezellen komen er geen mannen aan te pas, maar waarom zou je niet voor wit gaan en even doen alsof? Dat de bride squad dan in de spotlight zal staan, is zeker.

Hier las je al welk stijladvies wij de bruidjes van Blind Getrouwd gaven, maar er is niemand die zegt dat je per se moet trouwen om een wit kleed aan te doen. En als er iets is dat we leerden van Monica en Phoebe, is dat alles in een trouwjurk plots véél leuker wordt. No shame in the wedding dress game.

Nog op zoek naar trouwinspiratie? Lees dan zeker het interview met powerlady Vivian Dony van de trouwbeurs Engaged.

Meer weddingspiration vind je hier:

31.01.2019
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten