0
24 uur in Belgische mode met Nathalie De Schepper: lounge
3

24 uur in Belgische mode met Nathalie De Schepper: breakfast

F
Looks

17.10.2017
Geschreven door Amélie De Rycke

Op vrijdag 20 oktober 2017 vieren we de #dagvandebelgischemode. Nog geen idee wat aan te trekken? Nathalie De Schepper, PR en Communications Manager bij Flanders DC en sinds jaar en dag ambassadrice van Belgische mode, doet het je alvast even voor.

Al jaren investeert Nathalie in mode van eigen bodem, van gevestigde waarden als Dries Van Noten en Delvaux tot jonge opkomende labels als Façon Jacmin en Marvais. Ze is dan ook de ideale persoon om ons te inspireren voor de Dag van de Belgische Mode op vrijdag 20 oktober 2017.

“Ik vind het fascinerend om zien dat België op internationaal vlak maar de grootte heeft van een dorp maar met z’n mode toch tot de groten der aarde behoort. Hoewel designs van Belgische makelij vaak tijdloos van aard zijn, kan ik er met mijn eclectische stijl toch perfect m’n gading in vinden. Dat komt omdat Belgische ontwerpers steeds iets uniek in hun stukken verwerken maar op zo’n manier dat je de items jaren kan blijven dragen.”

Nathalie laat ons alvast zien dat je makkelijk voor elk moment van de dag naar Belgische mode kan teruggrijpen. Beginnen doen we uiteraard bij het begin: ontwaken in Belgische mode.

De ideale look voor...

“… een gezellige zondagvoormiddag thuis! Zondag is écht mijn dag. Aangezien mijn vriend dan werkt, moet ik met niemand rekening houden en doe ik waar ik zin in heb. Met de hond wandelen, een serie bekijken, werken aan mijn blog YAYZine …”

24 uur in Belgische mode met Nathalie De Schepper: lounge
3
Foto © Francis Vanquickelberghe
24 uur in Belgische mode met Nathalie De Schepper: lounge
3
Foto © Francis Vanquickelberghe

Wearing

Pluto On The Moon - two piece

“Ik vind het merk Pluto On The Moon heel interessant omdat het de grens opzoekt tussen loungewear en mode. Het is homewear die je in de zomer ook met gemak draagt naar de stad of het strand. Je betaalt helemaal niet zoveel voor de kwaliteit die je krijgt!”

Julia June - slippers

“Ik ken het team achter Julia June heel goed en weet hoe hard ze aan het merk werken. De collecties zijn keer op keer een goede mix van trendy items en eerder basic stukken. Ze durven wel eens helemaal crazy te gaan in hun ontwerpen en daar houd ik wel van!”

Stay tuned want woensdag komt er opnieuw een 100% Belgische outfit van Nathalie aan.
Meer van Nathalie zien? Volg haar via haar Instagram-pagina.

Dag van de Belgische Mode

Op de Dag van de Belgische mode, vrijdag 20 oktober 2017, zet Belmodo Capara en nog een hele resem andere modemerken van eigen bodem in de spotlights. Vier samen met ons al het Belgisch modetalent en deel een foto van jezelf op social media in een tenue van eigen bodem met de hashtags #dagvandebelgischemode#belmodo en #ikkoopbelgisch. Wie weet maak jij dan wel kans op een garderobe vol Belgische mode. Meer informatie vind je op de Dag van de Belgische mode-pagina.

Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten