0

Working hard on Belmodo 2.0

E
Edito

1

Exciting things to come voor Belmodo. Een nieuwe site én een crazy party.

Work hard, play hard. Work hard: check. Play hard: bijna!

Belmodo vernieuwt en dat betekent dat we stilletjes aan zombies zijn geworden door het tekort aan slaap en de lange dagen die we kloppen om alles op tijd rond te krijgen. Voeg daar ook nog eens een hongerige baby aan toe en je begrijpt meteen waarom ik beste vriendjes ben geworden met mijn koffiemachine.

De lancering van een nieuwe site nadert. Ik heb er ontzettend lang naar uitgekeken en ben dan ook erg enthousiast maar waanzinnig zenuwachtig tegelijkertijd, want uiteraard hoop ik dat jullie het allemaal top zullen vinden!

Het Belmodo-avontuur begon 7 jaar geleden, toen mijn vroegere JIM-collega’s Michael Schockaert, Angelique Foré en mezelf het gekke idee hadden om een eigen lifestyle blog op te starten. Een Belgische blog, een soort online magazine, waar mode, beauty en de mooie dingen des levens centraal staan. Al snel bleek het echt iets voor ons te zijn. We bleven groeien, ons team werd groter en heel wat mode 'aficionados' vonden de weg naar ons - waarvoor dank. Ik ben dan ook oprecht trots waar we nu, 7 jaar later, staan.

Belmodo vormt een hecht team met inspirerende mensen. We mogen en krijgen steeds de mogelijkheid om te doen waar we van houden en wat ons hartje sneller doet slaan.

Now it’s time for a new chapterBelmodo 2.0. Nieuwer, groter en beter met ook de nodige aandacht voor inspirerend jong talent. 

De launch van onze website moet natuurlijk ook gevierd worden en dat doen we op donderdag 24 september 2015. Dan maken we ALTAR in Gent onveilig met de nodige drinks & food en heel wat appetijtelijk dansbare beats! Kortom ik kijk er al naar uit om de 'Play Hard' helemaal waar te maken.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten