0

Work hard, play harder

E
Edito

1
25.09.2015
Geschreven door Tiany Kiriloff

Tiany blikt terug op de Belmodo 2.0 party en droomt ondertussen van de mooiste designerstukken voor deze winter.

Donderdag 24 september vierden we de launch van Belmodo 2.0 en what a hell of a party it was! Na de stressvolle, voorbije weken heb ik extra kunnen genieten van een goed feestje met mijn collega’s en vrienden. Het ALTAR in Gent vormde de perfecte locatie voor de start van een nieuw Belmodo, wat nog meer fashion, beauty en lifestyle wil aanbieden. Bedankt aan al onze partners om deze pretty awesome party mee mogelijk te maken: M.A.C, 3Suisses, Feeling, Copperhead, Pimm’s, Corona, Il Capriani en Land Rover. En uiteraard een dikke merci aan iedereen die dit met ons mee wilde vieren!

De afgelopen weken waren druk en stressy, maar tussen de launch van de nieuwe Belmodo en het bewonderen van baby O door probeerde ik ook een oogje in het zeil te houden van de modeweken. Bij deze, leve Instagram en de talrijke fashion accounts die ik volg. Op die manier kon ik mij vergapen aan de  nieuwe creaties van de grote designers, heel wat nieuw opkomend jong talent ontdekken en vanuit mijn luie zetel met Otilia in mijn armen elke designer after party die er maar was zowat live beleven! Zo zag ik Kanye West, Ludacris, Lil Wayne en The Weeknd de revue passeren op de party van Alexander Wang in New York en kon ik genieten van de nieuwe LVseries 3 expo van Louis Vuitton in Londen, waar Selena Gomez en Cara Delevingne op aanwezig waren. Geniaal toch?!

Hoewel al die mooie zomerstukken me al doen verlangen naar warmere dagen, heb ik toch zin in de winter. Ik kan al niet wachten om mij te hullen in poncho’s, col roulé truitjes, warme faux fur jassen en elegante, monochrome mantels. Voor wie nog een designerstuk op de kop wil tikken, noteer alvast de Belmodo Fashion Days in je agenda. Van maandag 19 oktober tot zondag 25 oktober 2015 kan je designerkleding aan zachte prijzen kopen. More info coming soon… 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten