0

What’s up with the Star Wars hype?

E
Edito

1
18.12.2015
Geschreven door Tiany Kiriloff

Je kan er niet meer naast kijken: de nieuwe Stars Wars-film is overal.

'The Force Awakens', zorgt ervoor dat The Force, Darth Vader en lightsabers opnieuw de krantenkoppen halen. Bij het krieken van de dag stonden de grote fans al aan te schuiven om die allereerste voorstelling niet te hoeven missen. De 7e Star Wars film is booming business, zoveel is zeker!

Alsof die hele hetze rond de film nog niet genoeg is, werd daarnaast een hele merchandising rond de films gecreëerd. Van lightsabers tot action figures, games en Star Wars themed kledij… Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het bestaat, met een Star Wars-logo erop geplakt.

De hele hype rond Stars Wars werd nog aardig aangedikt door de lange aanloop naar de nieuwe film. Het geduld van de fans werd op zijn minst gezegd op proef gesteld. 

Heel eerlijk: ik snap de hele gedoe niet helemaal. Je zou kunnen zeggen 'it's a boy thing', maar de films kunnen ook op heel wat vrouwelijke fans rekenen. Zelfs in mijn directe omgeving zijn er een aantal vrouwen die maar wat blij zijn dat er een nieuwe film is. Wie weet schuilt er in één van mijn 3 mini-me's wel een toekomstige Star Wars-fan en mag ik binnen x aantal jaar mee aanschuiven in ellenlange rijen voor de cinema en de Star Wars business steunen door princess Leia inspired outfits, inclusief bijpassende hairdo - aan te schaffen. Anything for my babies!

Stiekem hoop ik dat ik van dat alles gespaard blijf. Geef mij maar een goeie romantische komedie of een leuke kerstfilm. Daarvoor wil ik gerust aanschuiven aan de bioscoop. Alhoewel, er gaat niks boven een film kijken in mijn eigen zetel, met een dekentje en een hot cocoa en de hubby en mijn 3 kids rondom mij. That's my little hype.

Happy Holidays and may the Force be with you!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten