0

Welkom Otilia!

E
Edito

1
28.08.2015
Geschreven door Tiany Kiriloff

Welcome to the family Otilia!

Een 3e keer moeder worden, het stond al lang in de sterren geschreven en was onderdeel van mijn Kirilove ‘masterplan’. Ook al was deze zwangerschap vaak haast niet te harden en heb je mij meermaals weten zagen & klagen, moet ik eerlijkheidshalve bekennen dat ik momenteel zo verliefd ben op mijn 3de telg, dat ik gerust aan nummer 4 zou kunnen beginnen. Ongetwijfeld is dit het gevolg van allerlei hormonen en verklaar ik mezelf binnen enkele weken weer helemaal gek.

De inhoud van mijn baarmoeder wilden we naar goede traditie niet op voorhand kennen en veel vrienden en collega’s gokten op een jongetje. Ook ik was ervan overtuigd dat het deze keer om een voetballer ging, vooral te danken aan de waanzinnig zotte bewegingen in mijn buik.

Het was dus zeker een verrassing toen manlief mij liefdevol feliciteerde met ons 3de meisje. Ook de timing van de bevalling had ik even anders ingeschat. Otilia kwam een paar weken te vroeg ter wereld, wat uiteraard zeer welkom was maar voor de nodige chaos zorgde. Haar kamer was nog niet helemaal af was en ik had nog enkele shoots op m'n agenda staan voor Belmodo.

Het zal je niet verbazen dat de hubby en ik de gave hebben om ‘harige’ kindjes te produceren, waardoor de gelijkenissen met een kleine Monchichi nooit ver te zoeken zijn. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen mijn lieve Belmodo collega’s ons een bezoekje brachten in het ziekenhuis met een reuze Monchichi knuffel. Thanks guys!

Met Otilia in ons midden zijn de nachten korter, maar haar lief gezichtje elke dag opnieuw zien, doen die slapeloze nachten teniet. Ik geniet met volle teugen weer van al de prachtige momenten: gekke bekjes, melkdronken smoeltjes, kreuntjes en zeehondengeluidjes inbegrepen. Het is ook ontroerend om te zien hoe Yelena en Eloise waken en zorgen voor hun kleine zus.

May I present you to a very happy mother. Yup! Een moeder van 3 mag ik me nu noemen en I’m damn proud of it

#hellootilia
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten