1

Temptation…

E
Edito

05.02.2016
Geschreven door Tiany Kiriloff

Waar is de tijd dat we onder vrienden tussen pot en pint heuse 'Temptation gatherings' organiseerden om te lachen, gieren en brullen met de legendarische episodes van de ultieme relatie test aka Temptation Island.

'Binge watching' avant la lettre, met in ons collectief geheugen gegrift de immer charismatische Gringo en zijn sympathieke uitspraken zoals “Talk to the hand, because the face don’t want to hear it anymore”.

Uit pure nostalgie stemde ik afgelopen woensdag af op Vijf, net iets vroeger dan 21:00 waardoor ik nog op de valreep geconfronteerd werd met een overdaad aan roze en een reeks 'first world’s problems' als ‘Is het al snapchat time’? 

Met “hallo sexy” opent ene Marvin het programma. De uit Brugge afkomstige bink heeft een prille relatie met Louise die dringend toe is aan nieuwe joggings broekjes.

Bij de Nederlandse kandidaten maken we kennis met klein boefje Regilio en unibrow Haroon, uiterst originele namen voor binken van venten.

Kandidate Jolien is volgens mij onder lichte dwang aan het ultieme liefdesexperiment begonnen en heeft een relatie met Luc die ‘medelijden’ heeft met zijn liefje dat ochere zo hard afziet. Uiterst aandoenlijk was anders wel het moment dat ze samen aan de wasverzachter sniften, moet ik thuis ook eens proberen…

Bij de vrijgezellen ontmoeten we onder anderen Sisi, Kiki en Lindsey; een bende relatie bedreigende klassebakken om U tegen te zeggen. De dames in kwestie hadden voor de gelegenheid hun rijmcapaciteiten ook wat bijgeschaafd en pakten uit met pareltjes als "Hallo ik ben Jill, en ik krijg altijd wat ik wil!"

Het gezegde “Men are like car parks, they’re either taken or handicapped”, blijkt helemaal te kloppen van zodra de mannelijke vrijgezellen ten tonele verschijnen. Waar o waar hebben ze toch die Shane, Valentino en Shady vandaan gehaald en werd Gianni misschien niet op de hoogte gebracht dat jeansbermuda’s echt not done zijn? Achteraf blijkt het bezitten van een dergelijk stukje jeans een must om deel te nemen aan dit programma, want in 1 aflevering tijd heb ik zeker 5 exemplaren de revue zien passeren. Tattoos, aparte namen en het gestalte van een bulldog waren trouwens ook een vereiste. 

Deze fascinerende 1e aflevering komt tot een einde met een reeks duistere beelden van een over het strand zwalpend grietje dat meteen aan de lippen hangt van Marvin, ten minste dat beweert ze, de beelden blijven echter vaag.

Met pijn in het hart moet ik constateren: “I’m too old for this shit”! En het kaliber van de kandidaten is nogal ver gezocht waardoor het eerder beschamend wordt, maar zoals ik al zei… misschien word ik te oud en heb ik geen behoefte aan de marginale capriolen van een bende op hol geslagen onwetende creaturen.
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest
Last items

Belmodo Beach Bag with tassels


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin een duoticket voor WECANDANCE via Zalando

Deelnemen

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

17.05.2017 - 31.07.2017

Behold the Belgian Bunch

12.08.2017 - 13.08.2017

We Can Dance 2017

Ontdek meer

Guest editor

Tine en Fien Prophete

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een duoticket voor WECANDANCE via Zalando

Deelnemen
Agenda

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

17.05.2017 - 31.07.2017

Behold the Belgian Bunch

12.08.2017 - 13.08.2017

We Can Dance 2017

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo