0

Snap to the chat

E
Edito

1
20.05.2016
Geschreven door Tiany Kiriloff

Ik ben weer verslaafd, deze keer gaat het niet om mijn iets minder budgetvriendelijke verslavingen genaamd Chanel en Marni en ook niet om mijn obsessie met almond milk lattes.

Ik wil ook geen woord vuilmaken aan mijn verslaving aan ene John Snow en bij deze negeren we het bestaan van mijn dagelijkse drang naar cacao.

Deze keer wil ik het graag hebben over mijn adoratie voor lenses, stories, friends, followers en snaps … kortom over mijn verslaving aan SNAPCHAT ook wel bekend als de wondere wereld van ‘airbrush’-vrije content, eerlijk en gevrijwaard van getallen die al dan niet gekocht werden via sluwe 'buy followers & likes' applicaties.

Snapchat is een aaneenrijging van verhalen en foto’s van mensen die je volgt. Je kan het zien als een soort digitaal dagboek van het al dan niet plezierige verloop van je dag. Het is niet doordacht en uiterst spontaan. In mijn geval zodanig spontaan dat ik de dag nadien soms aan het deleten moet slaan … wegens achteraf gezien beschamend en uiterst puberaal avondje-uit with the friends gedrag. #mybad

Snapchat doet afstanden vervagen en zorgt ervoor dat ik mensen die ik graag heb niet hoef te missen. Je gaat mee op reis, hoort hun stem, kijkt door hun ogen en geniet mee van wat er zich afpeelt op de andere kant van de wereld. Ook het ‘behind the scenes’-kantje van Snapchat vind ik geweldig en uiterst ideaal voor voyeuristische schepsels zoals mezelf. 

Voor mijn hubby blijft Snapchat een groot raadsel, hij begrijpt er geen knijt van en verstaat ook niet wat er überhaupt leuk aan is als je geen interactie hebt of notie van de mensen die je snaps gezien hebben, wat uiteraard wel het geval is, maar bon! Mijn kinderen daarentegen zijn al maanden klaar voor een Snapchat take-over en vragen om de haverklap of ze weer 'gekke bekken selfies' mogen maken, adorable en vaak dus ook te bewonderen in mijn snaps. 

Wie ik zelf graag volg? Wel, het zijn er immers wat te veel geworden om op te noemen, maar naast familie, vrienden en lovely collega’s, zijn er bloggers als @galagonzalez @zabitazanita en @jacieduprie die is grappig en zelfrelativerend vind ik. Ook @lindemerckpoel heeft een zalig gevoel voor snaps en voor de beste backstage party stories moet je bij @johnnoseda zijn. 

Voorstellen van leuke schepsels die ik ab-so-luut moet volgen zijn bij deze van harte welkom en als jullie onderwerpen willen aankaarten die ik moet bespreken in mijn snaps … then just shoot via Snapchat, want werkelijk iedereen kan mij contacteren, zo lang het maar ‘proper’ blijft!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten