Sayonara

E
Edito

1
22.07.2016
Geschreven door Tiany Kiriloff

Ik heb heel wat kwaliteiten, zo herken ik een Marni of Céline van ver en wijds, kan ik chocolade eten aan de lopende meter en proef ik het verschil tussen meerdere watersoorten.

Ik kan ook werkelijk overal in slaap vallen, maar tegelijkertijd kan ik ook zonder problemen meedoen aan een marathon Game of Thrones. Ik heb mij gespecialiseerd in het zogenaamde ‘hoarden’ en kan elke dag welgeteld 1 minuut planken, soms is dat ook 1 minuut en 15 seconden. Ik ben ook een uitstekende gezelschapsdrinker, ik laat je met andere woorden nooit (of toch niet bewust) in de steek en ik kan ook bijzonder rare dingen doen met mijn tong. Echt waar, een rariteitenkabinet is er niets tegen!

Er is echter een iets dat ik maar niet onder de knie krijg en dat is inpakken, best lastig als je de helft van je leven in valiezen leeft!

Mijn man wordt er gek van en mijn kids zetten het meestal op een lopen. Kasten vliegen open, schoenen liggen plots overal, juwelendoosjes worden leeggeplunderd, toilettassen worden in het rond geprojecteerd. ‘Total mayhem’, alsof er een wervelstorm door ons huis heeft geraasd. En omdat ik er zo een afkeer aan heb, wacht ik tot het bijna te laat is waardoor ik niet meer kan nadenken en als een kip zonder kop zowat alles in mijn valies probeer te kieperen. Uiteindelijk zijn mijn koffers dan weer te zwaar omdat ik geen keuzes heb kunnen maken. Noodgedwongen moet er dan van alles uitgezwierd worden waardoor ik op mijn uiteindelijk bestemming met experimentele outfits zit die vaak geen steek houden.

Echt hopeloos! Nochtans ken ik de theorie van buiten en weet ik dat je lijstjes moet maken, in ensembles moet denken en dat je stukken moet inpakken die je op verschillende manieren kan combineren, maar toch sla ik in de praktijk de bal steeds mis. Terwijl manlief al uren in de zetel ligt te chillen of al is gaan slapen, zit ik nog te zwoegen met 1001 vakantiejurkjes. Niet alleen de mijne, ook die van de meisjes, want eigenlijk moet ik voor 4 valiezen zorgen… Hel in het kwadraat dus!

Maar bon, inmiddels ben ik met een beetje vertraging weliswaar - we stonden namelijk aan de verkeerde luchthaven… I kid you not - op mijn bestemming gearriveerd en is mijn valies een ontdekkingstocht bomvol verrassingen. Oh kijk, was helemaal vergeten dat ik die ene rok en dat jurkje had ingepakt. Bij nader inzien blijkt mijn valies een soort Kinder Surprise te zijn met best onverwacht aangename ensembles!
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nu in de Boutique


DIY Beauty + Clinique Beauty SurpriseShop now
Wedstrijden
AgendaWin een Deliveroo-voucher t.w.v. € 100

Deelnemen


Win een Yoga™ Book van Lenovo

Deelnemen

22.02.2017 - 28.02.2017

Fashion Week: Milaan

17.02.2017 - 21.02.2017

Fashion Week: London

29.01.2017 - 29.01.2017

Exclusieve Yarnsale by LN|Knits

Ontdek meer

Guest editor

Maaike Van den Abbeele

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een Deliveroo-voucher t.w.v. € 100

Deelnemen


Win een Yoga™ Book van Lenovo

Deelnemen
Agenda

22.02.2017 - 28.02.2017

Fashion Week: Milaan

17.02.2017 - 21.02.2017

Fashion Week: London

29.01.2017 - 29.01.2017

Exclusieve Yarnsale by LN|Knits

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo