1

Saying goodbye to summer

E
Edito

11.09.2015
Geschreven door Tiany Kiriloff

Saying goodbye to summer but already excited for fall!

De zomer is weer geweldig geweest, mijn vakantie met vrienden en familie was ultra relaxerend en heeft mijn batterijen weer helemaal opgeladen. Maar zwanger zijn tijdens de warmste dagen van het jaar was ook vaak een uitdaging. Met een mini-me in je buik ziet je kleerkast er toch net even anders uit. 

Ik kon de afgelopen maanden wel fluiten naar hoge tailles en off-the-shoulder tops. Het bleef kortom bij wegdromen van de feeërieke jurkjes tijdens de groene oase show van Dries Van Noten, de stars & stripes bij Tommy Hilfiger en de maagdelijk witte ensembles tijdens DiorMassa’s hoogtepunten op de catwalks, maar mijn garderobe bleef beperkt tot brede kaftans en rekbare stoffen.

Ik kijk kortom uit naar de herfst van 2015 en naar weer een ‘normale’ garderobe. Ja, dat klopt! Mijn wishlist wordt met de dag langer. Qua thinking outside the beauty box wint Givenchy met voorsprong. Riccardo Tisci liet zijn modellen de catwalk oplopen met opvallende septums en juwelen, hun haren strak naar achteren en kleine krulletjes op het voorhoofd, moet ik absoluut eens uittesten en eens kijken wat de hubby daarvan denkt. Prada toonde dan weer dat schattige en brave outfits helemaal niet zo zeemzoet zijn als ze lijken. En het debuut van Alessandro Michele voor Gucci was ook meer dan de moeite waard, een volledig nieuwe Gucci is geboren en mag integraal getransporteerd worden naar mijn eigen garderobe, die pluizige loafers inbegrepen.

Als het over mode gaat, kan ik eeuwig blijven verder ratelen. De fashion weeks zijn net begonnen en daar zal ook veel over gezegd kunnen worden. Waar ik nu al naar uitkijk: Alexander Wang, Victoria Beckham en Marc Jacobs in New York, Burberry in Londen, Prada, Gucci en Max Mara in Milaan en de grote instant Franse klassiekers à la Chanel, Dior en Louis Vuitton in Parijs. 

Het is kortom voorgoed ‘Goodbye zomer van 2015’, gedaan met slippers en XL jurkjes, vaarwel opgezwollen voetjes en terug naar een Kirilove maat 38…Al zal ik daarvoor weer een serieus deel van mijn budget moeten afstaan aan mijn PT.
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nu in de Boutique


Belmodo Fit Summit ticketShop now
Wedstrijden
AgendaWin € 500 shoppingbudget bij JUTTU

Deelnemen

16.02.2017 - 14.05.2017

Pierre et Gilles: Clair-obscur

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

27.04.2017 - 08.05.2017

Brussel Short Film Festival

Ontdek meer

Guest editor

Mia Kappelgaard

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win € 500 shoppingbudget bij JUTTU

Deelnemen
Agenda

16.02.2017 - 14.05.2017

Pierre et Gilles: Clair-obscur

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

27.04.2017 - 08.05.2017

Brussel Short Film Festival

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo