0

S.O.S. Kardashian

E
Edito

1
19.02.2016
Geschreven door Tiany Kiriloff

Mag ik jullie bij deze vragen om hulp? Dringende hulp want ik ben blijkbaar helemaal ‘clueless’ als het over de Kardashians gaat.

Heel de hype en de complete hysterie rond deze bijzondere familie is mij volledig ontgaan. Ondanks mijn vele pogingen om mee te zijn met ’s werelds zotste clan, blijf ik mij afvragen waarom bijvoorbeeld de helft van de vrouwelijke bevolking aan het squatten slaat om een derrière te krijgen van Kim K-formaat. 

Het is mij een raadsel hoe een gans imperium kan berusten op implantaten, plastische chirurgie, te strakke outfits, duizelingwekkende decolletés en een hoop latex … Ook niet te vergeten, zijn de inmiddels legendarische witte Pino-jassen, die vorige week nog op de Fashion Week van New York voor heel wat jolijt zorgden. Dat familiaal kleur gecoördineerd kleden, vind ik dan weer wel uiterst interessant en lijkt mij het proberen waard. Benieuwd of ik manlief ook kan overtuigen tot een uitje in nude tinten.

Wat ik ook nog steeds niet schijn te begrijpen, is wie de moeder of vader - of noemen we Caitlyn nu ook een moeder - is van wie. Kortom ik ben echt helemaal clueless en heb dringend nood aan een goede babbel - en ettelijke gin-tonics - met een Kardashian-kenner van het 1e uur. Bij deze een oproep; je bent van harte welkom op de Belmodo HQ’s om mij te verlichten en mij te helpen aan een nieuwe verslaving. Ik kan niet wachten op de intrede van kimoji's in mijn leven. Ik verlang naar contouring tutorials en naar richtlijnen om mijn borsten in te pakken voor mijn toekomstige collectie navel reikende gedecolleteerde jurken.

Begrijp me dus niet verkeerd, ik ben alles behalve een Kardashian-hater en ben er zelfs van overtuigd dat je mij nog kan converteren tot een #TeamKardashian bae, maar op dit moment ben ik gewoon het ‘North West’ volledig kwijt.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten