1

Mijn goede voornemens

E
Edito

01.01.2016
Geschreven door Tiany Kiriloff

Nu 2016 er bijna is, is het tijd om een mijn lijstje met goede voornemens op te stellen.

Rondom mij weet iedereen ondertussen wat hun New Year's resolutions zijn. Toch vind ik het soms moeilijk om iets op papier te krijgen, of op z'n minst een mental note van te maken. Toch doe ik elke keer m'n uiterste best en komen er wel een aantal dingen bij me op. Bij deze deel ik ze dan ook graag met jou zodat ook jij misschien wat inspiratie kan opdoen.

  • Green fashion: Zoals je inderdaad wel weet ben ik werkelijk verslaafd aan mode. Toch vind ik het belangrijk om m'n steentje bij te dragen tot een betere wereld. Daarom ga ik bewust om met m'n aankopen en doe ik er alles aan om ecologisch verantwoorde mode te kopen.
  • Investeren: Verder gaande op die green fashion is sparen voor een item dat een statement maakt in mijn wardrobe. Denk aan klassiekers zoals een trench coat van Burberry, een horloge van Chanel of een handtas van Gucci. Door een neutraal exemplaar te kiezen blijf je genieten van dit stuk en kan je het uiteindelijk ook doorgeven aan je mini-me's!
  • Stay true to yourself: Ieder van ons heeft z'n eigen stijl en naarmate je ouder wordt ontwikkelt die zich meer en meer. Toch mag je je freak flag af en toe een slaten zwaaien en kiezen voor iets wat mensen niet van je verwachten. Uiteindelijk is dat ook eigen aan je persoonlijkheid en maakt het je gelukkig. Laat een item personaliseren of voeg er iets aan toe waardoor het helemaal you is. Go for it!
  • Organiseren: Ik ben er al een tijdje mee bezig; mijn dressing upgraden. Over de jaren heen heb ik ontzettend veel verzameld en om te vermijden dat alles 1 onoverzichtelijke hoop wordt ben ik volop aan het redecorating geslaan. Met de geboorte van mijn jongste dochter Otilia heb ik van mijn wardrobe een kinderkamer gemaakt waardoor het noodzakelijk was om alles te herschikken. Het blijkt een werk van lange adem en daarom wordt 2016 hét jaar van mijn fashion organization skills.
  • Me, myself and my loved ones: Nu mijn hubby en ik er een kleintje bij hebben wordt het me steeds duidelijker hoe hard ik kan genieten van ons samenzijn. Allemaal in dezelfde onesie en al knuffelend in de zetel hangen, veel mooier wordt het niet. Ik wil geen enkele opportunity uit de weg gaan om tijd te spenderen met m'n prachtig gezin dus verwacht je maar aan veel family pics en schattige Snapchats.

Ik voel het, 2016 wordt een warm jaar, boordevol liefde en fashion fun. Ik wens jou, vanuit de grond van m'n hart, hetzelfde toe. 
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nu in de Boutique


Belmodo Fit Summit ticketShop now
Wedstrijden
AgendaWin een paaspakket van HEMA t.w.v. € 50

Deelnemen


Win € 500 shoppingbudget bij JUTTU

Deelnemen

16.02.2017 - 14.05.2017

Pierre et Gilles: Clair-obscur

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

30.03.2017 - 30.04.2017

Akane: exhibition by Louise Mertens

Ontdek meer

Guest editor

Mia Kappelgaard

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een paaspakket van HEMA t.w.v. € 50

Deelnemen


Win € 500 shoppingbudget bij JUTTU

Deelnemen
Agenda

16.02.2017 - 14.05.2017

Pierre et Gilles: Clair-obscur

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

30.03.2017 - 30.04.2017

Akane: exhibition by Louise Mertens

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo