0

Kirilove: De avonturier

E
Edito

1
12.02.2016
Geschreven door Tiany Kiriloff

Na talrijke avonturen tijdens het reizen, ben ik blij met een vlekkeloze trip. Enjoy the little things in life.

Deze keer geen uitgesproken meningen over uitzinnige programma’s op tv. Ik riskeer namelijk aangenomen te worden bij de afdeling roddels van mijn lokale variant van ‘Woef’ en daarvoor is mijn job in de mode me net iets te lief. 

Deze week wil ik jullie introduceren aan de avonturier in la Kirilove en het vooral hebben over de capriolen die je vaak meemaakt wanneer je met mij op stap bent. 

Ik denk nu vooral aan mijn inmiddels legendarische terugreis uit Copenhagen vorige week, waarbij ik mijn vlucht miste omdat ik aan de verkeerde gate stond en vervolgens een nieuwe vlucht moest boeken. Zo belandde ik in Charleroi waardoor ik met een dodgy taxichauffeur die noch Nederlands noch Frans begreep (maar wel over een Spaanstalige gps beschikte), naar Zaventem gevlamd ben, ondanks mijn pogingen om de man in kwestie trager te laten rijden. Deze ‘lost in translation’ en levensbedreigende rit maakte mij in 20 min tijd  195 lichter … I kid you not! Plots begrijp ik waarom een taxi nemen in België zo onpopulair is.  

In de categorie amusant, was er die ene keer dat zowel mijn dierbare fotograaf Dirk als yours truly incheckten met meerdere jassen over elkaar aan, omdat mijn valies nogal ‘overweight’ was. Best wel funny, maar vooral té warm in een hete JFK. 

Geestig was ook die ene trip naar Parijs; bij terugkomst constateerde ik in de parking dat mijn ‘cabas’ mét autosleutels nog op de Thalys was blijven liggen, bollocks indeed

Ik ken niemand met een grotere ‘platte banden-geschiedenis' dan mezelf en geloof het of niet, ik ben erin geslaagd om al tot 4 keer toe zonder benzine te vallen…zut!

In mijn leven heb ik al ettelijke sleutels van auto’s verloren, zowel in vliegtuigen, treinen als gewoon op straat. Er zijn takeldiensten bij betrokken geweest, inbraken in eigen auto en eindeloze litanieën. Steeds kwam alles weer tot een goed eind, weliswaar via de nodige avonturen die niet alleen extreem tijdrovend waren maar ook voor de nodige grijze haartjes hebben gezorgd.

Tjoolderij’ zouden ze het in West-Vlaanderen noemen, maar inmiddels ben ik het gewoon en ben ik dolgelukkig als een trip vlekkeloos verloopt … het geluk zit hem vaak in de kleine dingen, toch?
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten