0

Inspiring Instagram accounts

E
Edito

1
04.12.2015
Geschreven door Tiany Kiriloff

Je kan er niet meer omheen: social media beheerst ons dagelijkse leven. Voor velen is het een bron van inspiratie op vlak van food, fashion, interior etc.

Toch moeten we opletten dat de sociale media ons leven niet al teveel overneemt. Je zou ervan versteld staan hoeveel tijd je spendeert op facebook, twitter, instagram, snapchat en het internet tout court. Don't forget that the real life can be just as beautiful or even more beautiful than the cyber world.

Bovendien krijgen we vaak een vertekend beeld van de werkelijkheid en lijkt het alsof sommigen onder ons geen poot moeten uitsteken en constant van de ene glamoureuze party naar de andere hobbelen. Je zou je eigen leven al snel maar heel erg saai gaan vinden.The key is die instagram accounts te volgen die je inspireren en motiveren in plaats van je te deprimeren.

Kayla Itsines is er zo ééntje. Of je nu gewoon wat spieren wil kweken, wil afvallen, je babykilo’s wil kwijtspelen,... met Kayla’s BBG ben je gegarandeerd geholpen. De Australische personal trainer zorgt voor een handig workout-programma dat je lichaam steviger en fitter maakt. Kayla is een persoonlijkheid op zich. Haar volgen op instagram, twitter of facebook heeft een positieve invloed op je workout-goesting. Ze post er inspirerende quotes en confronterende voor- en na-foto’s. 

Beautiful Destinations is een instagram account waar je gewoonweg heerlijk kan wegdromen bij foto’s van de meest exotische bestemmingen. Je wordt er instant happy van en bent meteen geïnspireerd voor je volgende vakantiebestemming.

Bright Bazaar is het instagram account van Will. Hij fotografeert alle vrolijke dingen die hij in zijn leven kruist. Nog zo’n account om blij van te worden.

Humans of NY, het instagram account van Brandon, die onbekende mensen een stem geeft door ze hun verhaal te laten vertellen op zijn instagram. Je leest er de meest ontroerende, choquerende, bedroevende of blije verhalen en leert ons vooral om te relativeren.

De echte modeliefhebbers komen op instagram ook aan hun trekken, want fashion accounts zijn er genoeg. Van Sincerely Jules tot Natalie Joos, van Camille Charrière tot Krystal Bick,... ze zijn stuk voor stuk bronnen van inspiratie voor fashionista's all over the world

Go explore and get inspired!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten