0

Haute couture

E
Edito

1
29.01.2016
Geschreven door Tiany Kiriloff

Het zal de modeminnende fashionista’s niet ontgaan zijn dat er afgelopen week heel wat peperdure creaties de catwalks werden opgestuurd tijdens de Haute Couture shows in Parijs.

Hier en daar botste ik echter op uitspraken als 'Haute Couture is dead', want wat moet een mens in godsnaam met al die weelde en vooral: wie kan deze pracht en praal nog bekostigen?

Wel, maak je maar geen zorgen, want mensen zo rijk als de zee diep is, bevolken nog talrijk deze planeet en dit bevoorrecht groepje is wel degelijk bereid om veel te betalen voor exclusiviteit. Zeker in tijden wanneer mode zo toegankelijk is geworden en de gemiddelde 2.55 van Chanel best mainstream blijk te zijn.

Haute Couture is nog lang niet aan zijn ondergang toe, in tegendeel … het wordt nog meer gevierd dan ooit tevoren en eindelijk krijgt het harde labeur van vlijtige handjes meer ruchtbaarheid en erkenning.

Wat mij betreft mogen creatieve duizendpoten als Karl Lagerfeld, Elie Saab, Giorgio Armani en het huis Dior & Valentino nog lang en gelukkig verder sleutelen aan goddelijke creaties die precies ontworpen werden voor prinsessen. Laat het vakmanschap van couture nog lang leven en laat mij vooral blijven dromen van duizelingwekkend mooie couture jurken
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten