0

Fuck Fake

E
Edito

1
24.06.2016
Geschreven door Tiany Kiriloff

Ik heb het stilletjes aan helemaal gehad met al dat fuck-fake-isme. Tenzij het uiteraard gaat over nep Gucci, Chanel of Dior, want daar ben ik resoluut tegen.

Maar een tikkeltje make-up hier, een wonderbra of spanx daar en seriously … als het je gelukkig maakt, vind ik een filler of botox ook echt helemaal oké.

Als er morgen een pilletje wordt uitgevonden tegen cellulitis, dan ben ik ongetwijfeld de eerste om die uit te proberen. Ik droom bijvoorbeeld ook nog steeds van mosquito’s die vet zuigen in plaats van bloed. Ik beken, ik vind strak gewoon mooier en ik heb echt nog geen vrede genomen met die ‘armpitkwabbetjes die uit het niets mijn lichaam teisteren.

Ook mijn miniatuurborstjes hebben na 3 baby’s en borstvoeding hun toniciteit verloren (lees: ze zijn beginnen hangen) en mijn adductoren en triceps hebben plots meer nood aan een wekelijkse dosis sport.

Waarom de natuur niet een handje toesteken als het kan? Eerlijk, ik wil presentabel voor de dag komen en aantrekkelijk blijven voor mijn man en kids, daarom sport ik ook minstens 2 keer per week en let ik zo nu en dan op wat ik verorber. De zwaartekracht begint nu eenmaal zijn tol te eisen en mijn zelfrespect is nu net iets groter.

Ik ben - tot grote ergernis van mijn frivole Latino mama - nooit een grote make-upfreak geweest, mijn beautycase is nog steeds zeer beperkt en ook al hou ik van puur natuur, moet ik eerlijk bekennen dat ik er gewoon beter uitzie met een tikkeltje make-up.

Na 38 jaar en 3 kids is dat sprankel frisse er namelijk een tikkeltje van af en kan ik niet zonder mijn Clinique chubby, mijn mascara, brow kit en mijn highlighter. Die zijn echt steeds meer dan welkom. Hoezo Fake? Dit is toch gewoon de betere versie van mezelf? Wat is daar dan mis mee?

Bravo Alicia Keys die zogenaamd geen make-up meer draagt, kleine kanttekening: perfecte belichting tijdens zo’n shoot doet heel wat imperfecties vervagen en according to make-up friend E werd er wel degelijk een tikkeltje concealer hier en daar gebruikt om deze “no make-up make-up look” te creëren. Trust me het is een kunst maar ze bestaat!

Dus FUCK NOT GIVING A FUCK en doe gerust verder met wat jou gelukkig maakt, maar denk eraan: alles met mate, want van te veel botox krijg je dan weer de allures en smoel van een kikker … 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten